Društvo

GARSONJERA U PODRUMU, ALI JE NA VRAČARU! Oglas za stan ŠOKIRAO sve, cena kvadrata 3.500 evra, a sve je u jednoj sobi!

Autor Jana Desovski

Oglas za stan je šokirao sve!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Twitter/Screenshot

Stanodavci često umeju da iznenade onim što nude na stranicama za izdavanje i prodaju stanova u Srbiji! Vrlo su postali popularni mali stanovi koji se nalaze u centru grada, a ova ponuda mikrostana u Beogradu je šokirala sve. Mikrostanovi koji se nude ne prelaze više od 16 kvadrata i sve se nalazi u jednoj sobi, kuhinja, krevet, toalet.

Na jednoj stranici za izdavanje i prodaju nekretnina, osvanuo je oglas za prodaju stana na Vračaru, a stan je maltene u podrumu. Da bi nesreća bila još veća, stan ima samo 14 kvadrata, a prodaje se za čak 50.000 evra. To bi značilo da cenu kvadrata za ovaj stan plaćate paprenih 3.500 evra.

Na slikama se može videti mini-stan gde se sve nalazi u jednoj prostoriji, kuhinja i krevet u istoj prostoriji, a da je lokacija Kalenić pijaca.

Podsetimo, skoro je još jedan oglas šokirao javnost gde se mikrostan od 11 kvadrata prodavao na Dorćolu, a u njemu nije postojao toalet. Cena po kvadratu cena po kvadratu je bila 2.363 evra, a za tu cenu plaćate takozvani "poljski wc" koji se nalazi u dvorištu zgrade u kojoj je stan.

(MONDO)