Društvo

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! SRPKINJE HTELI DA OTMU U GRČKOJ? Žena se "pravila da je slepa", tražila pomoć, a onda se čuo VRISAK!

Autor Jana Desovski

Snimak je zabeležila sasvim slučajno sestra napadnute devojke, koja inače snima vlogove pa je uhvatila i ovaj nemili trenutak!

Izvor: Twitter/screenshot/Andjela184

Na društvenoj mreži Tviter je osvanuo jeziv snimak devojke iz Srbije koja je podelila svoje loše iskustvo sa odmora u Grčkoj. Na snimku se vidi devojka koja je pod ruku uzela, kako navodi ženu iz Grčke koja je navodno slepa, kako bi joj pomogla da pređe ulicu, a onda se čuo vrisak. Žena je pokušala da ih odvuče u automobil koji je bio parkiran sa strane.

"Sestra i ja smo napadnute od strane nepoznate žene u mestu Polihrono u Grčkoj. Molim vas podelite da bi što više ljudi videlo i znalo", stoji u opisu videa. Devojka je u komentarima detaljnije objasnila šta se dogodilo.

"Krenule smo da prošetamo do plaže ujutru oko 7 sati, kada nas je presrela žena i na grčkom pokušala da objasni kako je slepa i treba joj pomoć da pređe magistralu. Žena je delovala normalno, čak je i nosila uniformu hotela što mi je donekle dalo sigurnost da mogu da joj pomognem. Na pola pređenog puta krenula je da me vuče dijagonalno u pravcu nekoliko parkiranih automobila. Jedva sam se otrgla dok ju je sestra držala s leđa. Sestra inače snima vlogove, pa je sasvim slučajno zabeležila deo, snimak je prilično uznemirujuć. Pazite se ljudi", napisala je devojka.

Pogledajte snimak:

 (MONDO)