Društvo

SAMI STE IZABRALI DA IMATE PLATU OD 1.000 DINARA: Muškarac brutalno izvređao konobare - Radite NAJJADNIJI POSAO NA SVETU

Autor Nikola Todorović

Objava na društvenoj mreži o tome da li je potrebno ostavljati bakšiš konobarima dovela je do velike rasprave među ljudima u Srbiji.

Izvor: Shutterstock/Ispovesti/screenshot

Na društvenim mrežama pojavila se objava jednog korisnika koji je na specifičan način objasnio zašto ne ostavlja bakšiš konobarima u kafićima u Srbiji.

"Ne dam bakšiš. Ne zanima me što radite za bedne plate. Sami ste izabrali i pristali na taj posao. Ionako je konobarski posao vrlo isprazan, uzmeš piće i doneseš ga do stola, vau, pa ti zaslužuješ milione! Ne! Zamisli da ti vatrogasac ugasi požar u kući i ti mu sad daš 1.000 evra jer ipak kuća vredi mnogo više. Boli me bre uvo što radite za 1.000 dinara dnevno, ako vam se ne sviđa, radite nešto dostojanstvenije, a ne najjadniji posao na svetu, konobarisanje", napisao je nepoznati korisnik na Reditu.

Objava je privukla je pažnju ostalih korisnika koji su u komentarima napisali da se nisu saglansi sa stavom osobe koja je objavila ovaj post.

Pogledajte objavu koja je izazvala polemiku:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

"Ovaj mi liči na odrona koji opušak stavlja u šolju od kafe, a ne u pepeljaru u kafićima. Nizak je, ima 100 kilograma, pojede boga oca, tuče ženu, jede g*vna po internetu po čitav dan i misli da je samo njemu teško. Neko konobariše jer nema drugi način da dođe do prihoda, tebe niko ne primorava da ti nekome ostaviš bakšiš, a to što ti upoređuješ konobara sa vatrogascem nema veze s vezom", odgovorio mu je jedan korisnik.

"Dok vi svoje dostojanstvene poslove radite za maksimalno 500 evra ja kao konobar zaradim mesečno 2.000 evra, pa se vi sa svojim 'dostojanstvenim poslovima' j*bite, napisao je jedan od korisnika.

"Dabogda ti deca bila konobari", napisao je jedan korisnik.

(MONDO)