Društvo

IZDAJE SE PODRUM SA LAKIRANIM STILSKIM NAMEŠTAJEM U NIŠU! Haos na mrežama, "U ovome bi neko trebao da plati da živi?"

Autor Sara Gajić

Oglas za izdavanje jedne garsonjere u Nišu razbesneo je članove grupe na Fejsbuku.

Izvor: Youtube/PrintScreen

Objava u jednoj grupi za izdavanje stanova u Nišu na društvenoj mreži Fejsbuk napravila je pravu buru sa komentarima. U pitnju je oglas za izdavanje malog stana, a stanodavac je tražio sumu od 120 evra mesečno.

"Cena 120 evra. Izdaje se nameštena garsonjera za jednu osobu u kući površine 20 metara kvadratnih sa starim stilskim nameštajem koji je renoviran (prelakiran). Garsonjera se nalazi u kući i izolovana je sa svih strana, ukopana pola metra tako da je tokom celog leta hladovina gde klima uopšte nije potrebna. Grejanje je na TA peć koja je ubačena ovog meseca. Ventilacija je instalirana u svim prostorijama. Poseduje kablovsku i brz zajednički internet. Mesečni troškovi za vodu objedinjeni internet i kablovsku su fiksni i iznose 1.500 dinara, a struja se obračunava po potrošnji. Mašina za pranje nalazi se odmah ispred na terasu i ona je zajednička kao vešernica", piše u oglasu.

Izvor: Facebook/Screenshot

Članovi grupe su bili besni zbog ovog oglasa pa su u komentarima pisali da ovakva garsonjera vredi svega 90 evra.

"Ovo ne vredi ni 90 evra, ali ajde da kažem da je ovo neki maksimum za ovako nešto. Živeti u zemunici bez prozora sa nameštajem iz prošlog veka. Nula bodova", piše u prvom komentaru, "Podrum" napisao je drugi član grupe.

Pogledajte galeriju fotografija garsonjere:

"Gde je nestala pristojnost ljudi ako vam se nešto ne sviđa jednostavno preskočite oglas. Zašto imate potrebu da rešavate tuđe probleme", a neki od njih su smatrali da je ovako nešto sramota da se izdaje: "U ovome bi on trebalo nekome da plati da živi", "Stilski nameštaj. Pokupili stari nameštaj od pokojne prababe pa ga nazvali stilskim".

(MONDO)