ŠENKI VERSAĆE, BOGATI ALBANAC KOJI OBOŽAVA SRPKINJE: Sav u zlatu, troši bahato! Evo čime se bavi i šta radi u Beogradu

Šenki Versaće poznat je na celom Balkanu zbog svoje opsednutosti poznatim brendom, čijim logom je uredio celu kuću.

Facebook/Shenki Versace

Šenki Versaće je Albanac iz Makedonije kog prati ceo Balkan a nadimak je dobio jer je bio opsednut ovim luksuznim modnim brendom. Njegova opsesija Versaćeom počela je 2009. godine kada je počeo da kupuje njihovu odeću, a onda odlučio da celu kuću uredi tako da ima logo njemu omiljenog brenda.

Postao je popularan širom Balkana, a ima i Versaće kafić; svaki od njegovih automobila ima prepoznatljive Versaće šare, ima tetovažu Versaće, nosi kilo zlata oko vrata, a navodno donji veš plaća skoro 200 evra.

Šenki ističe da su svi proizvodi koje ima originalni i da ih kupuje u Italiji, a kad se postavi pitanje odakle mu pare za to, kaže da je zaradio trgovinom automobilima.

"Imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac na nešto što je neka vrsta mog znaka raspoznavanja“, rekao je svojevremeno. Navodno je pre izvesnog vremena kupio luksuznu vilu u Beogradu za koju je iskeširao oko 4 miliona evra,

"Nema šta, Srbija je prelepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli", najavio je Šenki pre nekoliko godina.

Šenki poseduje više od 400 pari patika Versaće marke, pa za njih ima i posebne prostorije.

"Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odeća nije jeftina, ali šta ću kad to volim? Na odeću volim da potrošim, donose mi je prijatelji, a omiljena kombinacija mi je crno i zlatno".

"Budim se oko 12, pa negde oko 14 časova dolazim ovde u svoj kafić, u centru Skoplja. Odem do placa, svuda budem kratko, završim šta moram i uživam.

 Novac koji ima ume i da potroši. Svaki vikend za njega znači neko novo putovanje.

"Nisam vremenski ograničen, pa samim tim ne planiram ni putovanja. Ako sad sedimo ovde i kažemo - idemo za vikend u Grčku, ja mogu samo da ustanem i krenem. Tako i provodim vreme. Volim da putujem, da idem na lepa mesta. Maltene svakog vikenda sam u Grčkoj. Ne volim alkohol. Nema potrebe za tim. Kada izađem, uvek poručujem energetsko piće, a volim da odem i na nargilu. Alkohol nikako ne pijem", rekao je on za Kurir i dodao da voli Srpkinje.

"Volim Srpkinje. Srpkinje su prelepe. To su najlepše žene. Putovao sam po svetu, ali takvih lepotica kakve vi imate ja još nisam video", rekao je on.

U svom kafiću, Šenki ne pravi žurke. Nije mu cilj da zaradi od kafića, a ima razloge zbog kojih u svom omiljenom lokalu ne pravi nikakve "lumperajke".

"Znate, svaka od ovih fotelja koju vidite u kafiću, je unikat i poručena je iz Italije. Zamislite kada bi u ovaj kafić dolazio svako, kad bi ljudi skakali po nameštaju, bacali pikavce... neko bi mi uništio sve te detalje koje sam pažljivo birao", objasnio je on.

U njegovom lokalu inače stalno se mogu čuti poznati izvođači iz regiona - Maja Berović, Jala i Buba, Nataša Bekvalac, Ceca, Seka Aleksić.

Jedan srpski narodnjak mu je, ipak, omiljen.

"Omiljena mi je pesma Andreane Čekić, 'Cipele'. Nju obožavam", kaže Šenki uz osmeh.

(MONDO)