Društvo

DEVOJKE IZ VRANJA SE POTUKLE U DISKOTECI! Dramatičan snimak sa žurke, padaju stolovi i pucaju čaše! (FOTO, VIDEO)

Autor Aleksandar Blagić

Pojavio se novi snimak tuče dve devojke u Vranju!

Izvor: Kurir

Snimak tuče dve devojke u Vranju ispred jedne diskoteke je šokirao celu Srbiju. Sada se pojavio nov snimak na kojem se vidi da je do tuče zapravo došlo već u samoj diskoteci! Na snimku se vide devojke M.P. (23) i N.Z. koje se guraju, tuku, čupaju, povlače, rvu i ruše stolove nakon čega se čuje pucanje stakla. Tuča je kasnije nastavljena na ulici pred mnogobrojim očevicima od kojih su samo dva momka reagovala, ali bezuspešno.

Pogledajte fotografije tuče u diskoteci

Pogledajte snimak tuče u diskoteci

Snimak tuče dve devojke u Vranju je šokirao celu Srbiju. Tuča devojaka se dogodila u Vranju, nasred Karađorđeve ulice ispred jedne poznate gradske diskoteke. Prema najnovijim informacijama, potukle su se M.P. (23) i N.Z., a razlog tuče i dalje nije poznat.

Pogledajte fotografije M.P. koja je učestvovala u tuči u Vranju

Njih dve su se valjale po ulici, rvale, davile i razmenjivale krvničke udarce. Pokušavala su dva mladića da ih razdvoje, ali bezuspešno. Dosta ljudi se okupilo i oni su izvadili svoje mobilne telefone i snimali su celu tuču.

Pogledajte kako je izgledala tuča dve devojke u Vranju

N.Z. je navodno studentkinja glume, a M.P. (23) je ranije u toku ove godine doživela nažalost veliku porodičnu tragediju. Njen otac D.P. je u alkoholisanom stanju izbo nožem njenu majku koja je preminula od zadobijenih rana. Prema rečima poznanika, D.P. je bio moler koji je godinama maltretirao svoju porodicu, majku i dvoje dece. Ženu je ubio nakon povratka iz Nemačke. Vratio se iz Nemačke jer je navodno oteran odatle. Ubistvu majke je nažalost prisustvovao najmlađi član porodice, devojčica od 12 godina.

Pogledajte snimak tuče dve devojke u Vranju

(MONDO/Kurir)