Društvo

SELFI ILONA MASKA IZAZVAO HAOS! DA LI ZNAŠ SA KIM SI SE SLIKAO? Milijarder pozira sa njom - personom NON GRATA! (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Upravo je ona na Telegramu postavila selfi sa milijarderom, koji je snimljen neposredno posle meča Argentine i Francuske.

Izvor: Twitter/Ivan Zhdanov

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask, vlasnik Tesle i Tvitera, nije želeo da propusti finale Svetskog prvenstva u Kataru. Naravno, meč je pratio iz VIP lože, a sudeći po fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, deo vremena proveo je u druženju sa zetom Donalda Trampa, Džaredom Kušnerom, turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i proputinovskom TV voditeljkom, Nailom Asker - Zade, prenosi "The Business Insider".

Upravo je ona na Telegramu postavila selfi sa milijarderom, koji je snimljen neposredno posle meča Argentine i Francuske.

"Slažem se sa ocenom Elona Maska: 'Duel u pustinji. Bolja igra se nije mogla ni tražiti.' Video sam kako je na svom Tviteru podelio emocije u vezi sa dešavanjima na terenu. Ja isto imamo puno emocija - reći ću vam ih uskoro", stajao je komentar ispod njene fotografije.

Ta TV voditeljka na Ruskoj državnoj radio-televiziji (VGTRK) je zbog svojih stavova i saradnje s ruskom vladom sankcionisana od strane Velike Britanije i Kanade. Pored javnih nastupa, Asker-Zade je u Rusiji poznata i kao devojka ruskog oligarha, vlasnika VTB banke, Andreja Kostina.

Oligarh je u prošlosti često bio velikodušan prema svojoj ljubavnici, kupivši joj je stan u Moskvi, letnjikovac vredan četiri miliona dolara, jahtu od 62 metra i do 2019. plaćao njene privatne letove vredne skoro pola miliona dolara.

Sve ove poklone, kako je pre tri godine u polusatnom videu na Jutjubu otkrio politički zatvorenik i glavni Putinov protivnik Aleksej Navaljni, finansirali su ruski poreski obveznici. Međutim, ovo otkriće, koje je za 24 sata pogledalo 3,5 miliona ljudi, nije previše zasmetalo Naili Asker-Zade. Štaviše, zahvalila se na besplatnoj reklami.

"Naručila sam originalno oglašavanje od popularnog blogera, ali nisam znala da ću postati toliko popularna. Dobrodošli, moji novi pratioci!", napisala je tada na Instagramu.

(MONDO)