Društvo

OGLASIO SE SIN TITOVOG GENERALA! Demantovao SVE - Ana nije unuka Nikole Ljubičića

Autor Uroš Matejić

Ana Volš, nestala Beograđanka, nije unuka je srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba.

Izvor: Instagaram/anawalshe

Danas se pojavila informacija da je Ana Volš (39), Srpkinja koja je za Novu godinu nestala u Americi, unuka srpskog generala Nikole Ljubičića, svojevremeno jednog od najmoćnijih Srba i najbližih saradnika Josipa Broza Tita.

Međutim, sin generala Nikole Ljubičića sada je to demantovao i zamolio sve medije da, kako je kazao, uklone, ovu lažnu vest. "Povodom velikog broja tekstova koji su se danas pojavili u medijima da je Beograđanka nestala u SAD unuka generala Nikole Ljubičića želim da obavestim javnost da je ova vest potpuno lažna", navedeno je u dopisu sina generala Ljubičića koji se, takođe, zove Nikola.

Kako je istakao, general Nikola Ljubičić je imao troje dece, dva kćerke i sina i od njih sedam unuka i niko od njih nije nestao i nikada nije živeo niti živi u SAD. "Shodno tome, nestala Beograđanka, čije brzo pronalaženje takođe želimo, nije unuka generala Nikole Ljubičića. Pošto ovakve neistine nepotrebno uznemiravaju i pogađaju porodicu pokojnog Nikole Ljubičića i druge porodice, smatram da je umesno i potrebno da ovu lažnu vest uklone svi koji su objavili", naveo je sin generala Ljubičića.

(MONDO)