Društvo

"SVAKA SLEDEĆA JE GORA!" JOVICA KOG JE PREVARILA ALBANKA IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Nemam nikog svog... Mislim se kako dalje

Autor Ivana Vlajković

Jovica Kričak iz sela kod Brusa ima samo jednu želju - da ima bar jedno dete.

Izvor: Youtube/Kamerom po Srbiji/Screenshot

U maju prošle godine Jovicu Kričaka (43) iz sela Žunja, kod Brusa, prevario je jedan provodadžija, koji mu je za ženu pronašao jednu Albanku, koja je jednog dana samo otišla. Pre nego što se "pokupila" uzela je i novac, tako da nesrećni muškarac sumnja da je pare podelila sa provodadžijom. 

Kričak je imao samo jednu želju, to je da osnuje porodicu. Skoro godinu dana nakon što je prevaren njegova želja ostala je neostvarena. Kako je ispričao Albanka se sad verovatno nalazi u Valjevu. "Čuvam ovce. Tačno je da su me prevarili. Ona je sada valjda u Valjevu. Uzeli su pare i nestali. Ženu posle nisam ni tražio. Nemam više volje, svaka sledeća je sve gora. Sve su otišle u grad, mislim se kako dalje. Nijedna neće na selo", priča Jovica razočaranim glasom.

Napomenuo je da traži normalnu ženu za porodicu. "Da se slažemo, poštujemo, da se pitamo zajedno, jedno dete barem da imamo", kaže on. Ispričao je da žena u kući ne bi morala sve da radi sama. "Radila bi samo oko kuće i samo ono što može. Ništa preterano, tu je i moja majka, ne bi morala sama da radi. Nju ne bi čekao težak posao, ništa naročito. Eto, malo oko kuće da pomogne", otkriva Jovica. 

I nakon lošeg iskustva Jovica kaže da ne isključuje mogućnost da upozna neku drugu Albanku. "Kad nemam nikog svog... Samo bih da imam nekog pored sebe, nekog u koga ću da imam poverenja, da nisam sam", kaže sagovornik. 

(MONDO/Kurir)