Društvo

OGLASIO SE OTAC KOJI JE NAVODNO OTEO SINA! "U Švajcarskoj smo gde živimo" - Otkrio u kakvom je stanju mališan

Autor Ivana Vlajković

Oglasio se otac deteta koje je bez pristanka majke odvedeno u Švajcarsku.

Izvor: društvene mreže/printscreen

Otac M. L. kog supruga Jelena Abramović (32) iz Beograda optužuje da joj je odveo sina u Švajcarsku oglasio se za medije i izjavio da je njihovo dete nikad bolje.

"U Švajcarskoj smo gde živimo. Dete je bolje nego ikad", rekao je. Inače, on je sve vreme na vezi sa svojim advokatom. Podsetimo, dete koje je otac odveo i Švajcarsku ima dve i po godine, a Jelena i njegov otac su od 6. januara u brakorazvodnoj parnici. 

U jutarnjem programu Prve televizije Jelena je istakla da je dete odvela kod supruga na Veliki petak kako bi farbalo jaja sa ocem i njegovim prijateljima. "Neki instikt mi je rekao da se nešto dešava, poslala sam poruku svom suprugu da li je sin jeo, ali poruke nisu stizale. Odlazim na vrata, lupam, ali nije bilo nikog. Nakon toga odlazim u policijsku stanicu, gde su me uveravali da ne brinem, da s obzirom na to da je detetov pasoš kod mene, da dete ne može da izađe bez pasoša", kaže Jelena, koja je donela i pokazala pasoš.

Prema njenim rečima, 30 sati nije znala gde joj se nalazi dete. "Ja želim da molim, da apelujem na sve organe koji mogu da se uključe da mi pomognu da shvatim kako je došlo do toga da dete pređe granicu bez pasoša", kaže Jelena.

(MONDO/Telegraf.rs)