Društvo

AVIONOM PET DANA PLUS SMEŠTAJ 150 € - SRBI POHRLILI NA OVU LETNJU DESTINACIJU! Ne može povoljnije, KRCATO i van sezone!

Autor Jana Desovski

Kipar je destinacija koja je sve popularnija u 2023. godini.

Izvor: Profimedia

Kipar je sve popularnija destinacija za letovanje 2023. godine među srpskim turistima. Veliku pažnju Srba koji žele lepo ili luksuzno letovanje, a da ih taj trošak ne "udari" po džepu, privukao je ove godine Kipar pošto su cene letovanja povoljnije od tradicionalno popularnih zemalja u koje idu Srbi – Crna Gora, Grčka i Turska.

Pre nego što se odlučite da odete na odmor na Kipar, bitno je da znate da tamo sezona počinje čak u aprilu, a vreme ume da premaši 26-27 stepeni. Od kada je jedna popularna avio-kompanija uvela čarter letove do Kipra, sada možete sami da organizujete putovanje i to za jako mali novac.

Takođe i agenti za putovanja nalaze povoljne karte i smeštaj na Kipru, a cene se kreću od 150 do 180 evra za pet dana na ovoj destinaciji u aprilu ili maju. Ako sami rezervišete, cene avionskih karata su povoljne i mogu da se nađu u junu mesecu, kada je već sezona, za 120 evra povratna karta sa ručnim prtljagom.

Kada sletite na aerodrom u Larnaki možete da uzmete taksi koji će vas prevesti do apartmana ili hotela. Cena je 0.73 evra po kilometru dok je start 3.42 evra. Takođe možete da uhvatite i autobus koji ide od aerodroma do centra Larnake ili Aja Nape, a cena karte je dva evra.

Najpovoljniji smeštaj može da se nađe u mestu Larnaka na Kipru, a cena u junu za noćenje u hotelu sa bazenom iznosi 35 evra, a najskuplji smeštaj u istom mestu u luksuznom hotelu iznosi 180 evra za noć.

Što se tiče agencijskih ponuda, za sedam dana, sa avio-prevozom i doručkom platićete 450 evra po osobi u aprilu mesecu. U maju mesecu ima ponuda koje idu čak do 2.600 evra po osobi u luksuznom hotelu sa pet zvezdica. To je ujedno i najskuplja ponuda na koju smo naišli.

(MONDO)

Tagovi