Društvo

"MORAŠ DA TRAŽIŠ POMOĆ, JA NJEMU NISAM POMOGAO!" Oglasio se drug jutjubera Mirka, poruka sve POTRESLA - nije voleo sebe!

Autor Jana Desovski

Telo poznatog jutjubera Mirka Rašića pronašao je njegov kolega u garaži u Surčinu, a od njega se njegovi najbliži opraštaju na mrežama.

Izvor: YouTube/Screenshot

Poznati jutjuber Mirko Rašić (33) nađen je mrtav u utorak u Surčinu u jednoj hali, a telo je pronašao njegov kolega. Mirko je vodio svoj jutjub kanal na kojem se bavio automobilima, a po zanimanju je bio automehaničar. Bio je karate trener, imao je svoj klub, bio je bio amaterski glumac i odigrao je mnogo predstava.

Rašić je bio vrlo aktivan i na društvenoj mreži Instagram, gde je delio kratke privatne i poslovne klipove. Mnogi se opraštaju od Mirka na društvenim mrežama, a oglasio se i njegov blizak prijatelj i napisao potresnu poruku. On je okačio nekoliko slika sa Mirkom i prisećao se lepih trenutaka.

Na jednom Instagram storiju je napisao: "Ajde neka se ovo odnosi malo na muškarce. Mogu i žene da čitaju, ali želim da se obratim muškarcima više sad. Druže nisi p**** ako plačeš, nisi p**** ako kažeš ko te sve ugnjetava, nisi p**** ako se požališ na ženu, brata, direktora, komšiju. Imaš pravo na sve. I da te boli i da cmizdriš i da se rasklopiš na komade i opet sastaviš, ideš na molitve, psihoterapije, pokažeš svima da to što su te učili da moraš da budeš najjači i da slabost nikad nikome ne pokažeš, zapravo nije dobro za tebe i za okolinu. Imaš prvo da budeš slab, da tražiš pomoć i da niko nikad ne uperi prstom u tebe. Moraš da razgovaraš, da se požališ, da liješ suze i da tražiš pomoć. Molim vas sve i muške i ženske, slušajte svoje najbliže, razgovarajte o svemu, plačite svi zajedno, volite se puno, dajte puno ljubavi, svaki trenutak može nekome da pomogne. Psihoterapije nisu za ludake, suze nisu za p****, ljubav nije samo prema nekome ili nečemu. Volite sebe najviše na svetu, tako ćete moći da volite i druge mnogo više. Četiri godine kasnije i 500 zajedničkih videa kasnije, kofa pasulja, selidbi, smejanja, jurenja snova, ja nisam pomogao jednom od najbližih jer nije voleo sebe", napisao je Mirkov drug.

Izvor: Instagram/printscreen

 Ako ste u depresiji ili pomišljate na samoubistvo, postoji više načina da dobijete psihološku pomoć. Broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(MONDO)