Društvo

ER SRBIJA USPOSTAVILA JOŠ JEDNU LINIJU DO KRITA! Plaže sa kristalno čistom vodom i sitnim peskom - Let tri puta nedeljno

Autor Ivana Vlajković

Kompanija Er Srbija uvela je novu liniju do Hanje na Kritu.

Izvor: Profimedia

Kompanija Er Srbija uvela je od 12. juna direktnu sezonsku liniju do Hanje na grčkom ostrvu Krit koja će saobraćati tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje. 

"Ovo je naša druga destinacija na Kritu, pored Irakliona, do kog smo nedavno počeli da letimo u redovnom saobraćaju. Putnicima je od 12. juna na raspolaganju direktna linija do Hanje, koja daje mogućnost lakšeg pristupa tom letovalištu, koje krase plaže sa kristalno čistom vodom i finim belim peskom", izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Kako naglašavaju iz ove kompanije, lučki grad Hanja je drugi po veličini na Kritu i ima bogatu istoriju i kulturno nasleđe. Poznat je po očuvanim kulturno-istorijskim spomenicima i šarmantnim ulicama, a jedan od simbola grada je i svetionik koji je sačuvao izgled iz 1830. godine.

Nacionalna avio kompanija u saopštenju podseća da putnicima omogućava dobre veze od Hanje, preko Beograda, do Amsterdama, Berlina, Bolonje, Ciriha, Diseldorfa, Kopenhagena, Hamburga, Frankfurta, Pariza, Praga, Rima, Venecije, Ljubljane, Zagreba, Podgorice i mnogih drugih gradova, piše glas javnosti. 

(MONDO)