Društvo

SRBI DOVELI ATMOSFERU DO USIJANJA NA PLAŽI U HURGADI! Zajedno u vodi do struka opleli užičko kolo, mreže gore (VIDEO)

Autor Uroš Matejić

Nekoliko turista iz Srbije uz glasnu melodiju užičkog kola napravili spektakl u Hurgadi.

Izvor: Instagram/Printscreen/381.srb

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, a srpski turisti, željni odmora i dobre zabave, tradicionalno hrle ka omiljenim letovalištima. Upravo iz tog razloga, snimak iz Hurgade, oduševio je korisnike društvenih mreža u Srbiji. I ovoga puta nekoliko desetina ljudi, u vodi do kolena doveli su atmosferu do usijanja na jednoj plaži u Hurgadi.

Video objavljen na društvenim mrežama, pokazuje nekoliko turista iz Srbije kako uz glasnu melodiju užičkog kola, zajedno u vodi do struka igraju našu tradicionalnu igru. U ovom "magičnom" kolu, pored odraslih, igrala su i deca, a u pozadini su se pored muzike mogli čuti uzvici i tapšanje.

Podsećanja radi, Hurgada je već godinama mesto gde se Srbi, čini se makar po snimcima, najviše osećaju kao kod kuće, te zvuk srpske trube, kao i samo kolo, nije nepoznanica, već ume da se povede i u moru, sa sve muzičarima.

Ispod snimka otvorila se lavina komentara i niko nije ostao ravnodušan na ove scene. "Svaka čast", "Bravo!", "Ponosna sam na ovo kolo usred Hurgade", glase samo neki od komentara, međutim bilo je i onih negativnih, kojima se ovaj kratki performans nije dopao. "Mene je sramota", "I šta su tačno hteli da dokažu?", pisali su pojedini korisnici.

BONUS VIDEO:

(MONDO)