Društvo

BAKA PERUNIKA I SIN ZORAN ŽIVE U TEŠKIM USLOVIMA! Primaju samo 14.000 dinara - "Krov se urušava, kuća je oronula" (FOTO)

Autor Uroš Matejić

Baka Perunika i sin Zoran su bolesni, žive od penzije i socijalne pomoći.

Izvor: Humano srce Kovin

Baka Perunika (88) i sin Zoran (55) Atanasov žive u teškim uslovima, a humanitarno udruženje Kovin - Humano srce pokrenulio je akciju kako bi im pomogli!

"U pitanju je porodica Atanasov iz Mramorka, selo iz Kovinske opštine. Baka Perunika i sin Zoran su bolesni, žive od penzije i socijalne pomoći, sve zajedno je 14.000 dinara, što potroše na dažbine, hranu i njima ostane nešto malo. Za baku u selu svi imaju samo reči hvale kao i za njenog sina", rekli su za Kurir u ovom udruženju.

Kažu da je kuća u jako lošem stanju, da nemaju kupatilo, kadu, a umesto WC šolje imaju čučavac. "Krov se urušava, kuća je oronula. Posle objavljenih fotografija u našoj grupi pristigla je prva donacija u vidu kupatilskog nameštaja, sem WC šolje ", naveli su u ovom udruženje. 

Svi koji žele da pomognu ovoj baki i njenom sinu mogu to učiniti uplatom na žiro račun udruženja 200-3471250101855-38 (svrha uplate donacija za porodicu Atanasov).

BONUS VIDEO:

(MONDO/Kurir)