Društvo

ER SRBIJA ODLOŽILA LETOVE: "BEZBEDNOST JE PRIORITET!" Oglasili se saopštenjem, turisti neće moći do ove destinacije!

Autor Jana Desovski

Er Srbija je odložila letove od Beograda do Skijatosa.

Izvor: Finn stock/Shutterstock

Er Srbija se oglasila i najavila da su odloženi letovi između Beograda i Skijatosa usled nepovoljnih vremenskih uslova. "Usled izrazito nepovoljnih vremenskih uslova i zatvaranja aerodroma na grčkom ostrvu Skijatos, današnji (utorak, 5. septembar 2023. godine) čarter let Er Srbije JU9140 iz Beograda za Skijatos, kao i povratni let JU9141 iz Skijatosa za Beograd odloženi su za sutra.

Er Srbija je u kontaktu sa turističkim agencijama koje su organizatori putovanja. "Za više informacija, molimo putnike da kontaktiraju svoju agenciju. Bezbednost putnika i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju", rekli su u saopštenju.

Podsetimo, nastavlja se uticaj veoma snažanog ciklona u Grčkoj. Centralni i istočni predeli zemlje već su pogođeni jakim nevremenom, uz poplave i bujice, a loše vreme potrajaće do četvrtka. Širom Grčke do četvrtka jaka kiša i pljuskovi sa grmljavinom, uz jak i olujni severoistočni vetar i uz veoma visoke talase.

Biće i vrlo sveže, uz temperature od 20 do 24°C, na jugu nešto toplije. Najintenzivnije oluje i padavine očekuju se u Tesaliji, u Olimpskoj regiji, na Eviji i na širem području Larise i Volsa, kao i na centralnoj obali Egejskog mora.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)