Društvo

BIZARAN SPOMENIK U SRBIJI! ŽIVOTA GA PODIGAO SAM SEBI, A FOTOGRAFIJE ŠOKIRAJU: Izgleda kao album - "Ja i moje žene"

Autor Ivana Vlajković

Muškarac iz Srbije je na spomenik stavio fotografije sedam žena.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija koja je nastala na jednom groblju u Srbiji. Na njoj se vidi nadgrobni spomenik na kom se nalazi sedam fotografija, a ispod piše: "Ja i moje žene".

Života Joksić koji je rođen 1934. godine podigao je sam sebi spomenik za života. Na fotografiji se vidi da na spomeniku nije urezana godina smrti. U odrazu se takođe vidi da se na ploči nalazi krst na kome piše prezime Joksić. Takođe na krstu stoji i njegova godina rođenja. 

Sem natpisa "Ja i moje žene" nema informacija ko se nalazi na fotografijama, odnosno da li je Života bio u emotivnom odnosu sa ženama čije se fotografije nalaze na spomeniku. U komentarima su ljudi bili više nego šokirani viđenim prizorom, ali prvobitna reakcija ih nije mnogo omela u tome da ispričaju i neke svoje životne primere, pomenu pradede koji su se oženili 13 puta, ali i da poznanici ovog "švalera" napomenu da na spomeniku nedostaju još dve gospođe. Kao da je ovih sedam "nalepljenih" malo, piše Blic žena.

Izvor: TWITTER/SCREENSHOT/VUCKO1966

"Kao dete voleo da sakuplja slicice, i još voli", "Može da izda album sa sličicama kao za Svetsko prvenstvo", "Sve ih sahranio", "Žene menja ali outfit retko", "Sekula i njegove žene", bili su samo neki od komentara ispod fotografije na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)