Društvo

Shoppster višestruki dobitnik prestižnih HotSpot priznanja

Izvor Promo

Na prestižnoj ceremoniji HotSpot eCommerce Awards za 2023. godinu među 23 nagrađenih, čak tri priznanja pripala su kompaniji Shoppster.

Izvor: Promo

Kompanija Shoppster ovom prilikom može da se pohvali da je zvanično postala Ecomm CHAMPION , a pored toga dobila je i priznanje za Marketplace of the year i Best Digital Campaign.

„Shoppster je za samo tri godine pokrenuo i preokrenuo tržište online trgovine u Srbiji. Zamislite šta ćemo tek uraditi u naredne tri. Hvala našim kupcima koji su glasali u ovolikom broju i veliko bravo za ceo Shoppster tim. Ove nagrade pripadaju našim kupcima, dobavljačima i našim zaposlenima.“, rekla je izvršna direktorka kompanije Shoppster, Ljiljana Ahmetović.

U velikom online glasanju učestvovala je publika, a o nagradama odlučivao je i stručni žiri.

Dodela HotSpot eCommerce nagrada održana je po treći put zaredom u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije okupivši vodeće stručnjake iz različitih oblasti digitalnog poslovanja. Cilj ovog događaja bio je istaći ključnu ulogu učesnika u razvoju elektronske trgovine i promovisati opštu digitalizaciju društva. Ova godišnja manifestacija postala je nezaobilazna platforma za priznavanje i nagradu izvanrednih dostignuća u oblasti e-trgovine, privlačeći najprestižnija imena u industriji kako bi se razmenjivala znanja i inovacije.