Društvo

(FOTO) OVO JE KUĆA KOD KOJE JE NESTALA DEVOJČICA (2)! Podignuti šatori, svuda u okolini šuma i grmlje

Autor Jana Desovski

Oko kuće u čijoj blizini je nestala devojčica je nepristupačan teren.

Izvor: Mondo

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Potraga za nestalim detetom i dalje je u toku, svi nadležni su na terenu i intenzivno se radi na njenom pronalasku. Kako su javili reporteri MONDA sa lica mesta, kod kuće gde je nestala devojčica su podignuti šatori.

Policija je na licu mesta, a kako može da se vidi oko kuće je nepristupačan teren i svuda je šuma i grmlje. Kako javljaju reporteri MONDA, na licu mesta su policija, Žandarmerija, Gorska služba spasavanja, ekipe Hitne pomoći, kao i brojni dobrovoljci koji su ponudili pomoć.

Međutim, policija je jutros blokirala celo naselje, tako da nikome nije moguć pristup, svako vozilo se pregleda i ulaz je dozvoljen jedino meštanima. 

U međuvremenu se oglasio i otac nestale Danke, koji se na Fejsbuku oglasio potresnim rečima. "Zlato tatino, naći će te tata. Svete moj mali", napisao je otac devojčice.

Prethodno se na Fejsbuku oglasio i deda nestale devojčice na kojoj je objavio niz fotografija da se njegova unuka nađe.

Podsetimo, Danka Ilić koja u maju puni dve godine, nestala je juče oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, a u potragu za devojčicom uključile su se sve dežurne službe MUP i po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Majka je nestanak deteta prijavila oko 15 časova. Opsežna potraga nastavljena je i danas.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/J.D.)