Društvo

POJAVIO SE SNIMAK NA KOM SE MOŽDA NALAZI DANKA! Policija proverava video sa nadzorne kamere!

Autor Nevena Davidović

Pronađen je snimak sa kamere jedne kuće koji policija proverava i utvrđuje da li se na njemu nalazi Danka.

Izvor: Mondo/Printscreen/Facebook

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me". Potraga je i dalje u toku.

Novinar Kurira Mladen Radulović kaže da je pronađen snimak kamere sa jednog objekta, a koji se trenutno proverava u policiji.

"Saznali smo da je policija pregledala da li ima sigurnosnih kamera na mestu gde je nestala devojčica. Nađeno je samo na jednoj kući kamera i taj snimak je policija uzela i nastoji da pokuša da dođe do novih informacija. Taj snimak se trenutno proverava", rekao je Radulović sa lica mesta i potom dodao:

"Takođe saznajemo da je po nestanku Danke, majka je bila u panici i okrenula je muža. On se stvorio za samo nekoliko minuta. Oni su počeli da traže devojčicu. Pošto nisu mogli da je nađu pozvali su policiju. Policija je brzo došla na lice mesta i shvatila ozbiljnost situacije pozvala veći broj patrola. Kasnije su se i pripadnici žandarmerije uključili. Takođe pripadnici ostalih policijskih uprava su se uključili kao ispomoć u potrazi. Jednostavno se proverava svaki podatak."

BONUS VIDEO:

 (Kurir/MONDO/N.D.)