Kompanija Imlek nedavno je predstavila svoj najnoviji brend Imlek Oazu. Uz kvalitet proizvoda koji determiniše strategiju kompanije, Imlek donosi inovacije u svakodnevnicu svojih vernih potrošača, nudeći im 100 odsto biljne napitke od ukusnog badema i hranljivog ovsa, koji će osvežiti i obogatiti svačiju dnevnu rutinu.
Imlek Oaza biljni napici se jednostavno uklapaju u svakodnevnu rutinu – kao dodatak kafi, zdravim obrocima, kašama, smutijima, možete ih koristiti i za pripremu jela uživati u njima kao osvežavajućim napicima. Sadrže kalcijum i vitamine B2, B12 i D2, i prirodno ne sadrže laktozu, što ih čini ih savršenim izborom za sve koji su intolerantni na mlečni šećer. Idealan su izbor tokom posta, kao i za vegetarijance, vegane i sve one koji prate poseban režim ishrane. Imlek Oaza napici proizvedeni su od žitarica i orašastih plodova, te će vam pružiti osećaj lagodnosti tokom čitavog dana.
Ukoliko ste u potrazi za idealnim posnim slatkišem koju će svi ukućani obožavati, donosimo vam provereno odličan recept za neodoljiv i kremast posni lava kolač. Na zvaničnom Imlek profilu možete pronaći još mnogo sjajnih recepata koji će vas oduševiti tokom ovog posta.
Za pripremu posnog lava kolača potrebni su vam sledeći sastojci:
• 200 ml Imlek Oaza od badema ili ovsa
• 80 g posne crne čokolade
• 70 ml ulja
• 150 g šećera
• 150 g brašna
• 20 g kakao praha
• prstohvat soli
Uključite rernu da se greje na 200 oC. Istopite crnu čokoladu na tihoj vatri, zatim pomešan Imlek Oaza napitak i ulje dodajte u istopljenu čokoladu. U drugoj činiji pomešajte sve suve sastojke. Nakon toga, pomešajte sadržaj iz obe činije i lagano mešajte dok se ne sjedine svi sastojci. Lepo izmućen fil sipajte u korpice za mafine i stavite da se peku oko 8 minuta. Kada se ispeku, prohladite ih, dodajte im neko voće za dekoraciju i spremne su za jelo.
Prijatno!