Društvo

Tražite posao? Beograd na vodi širi svoj prodajni tim!

Izvor Promo

Evo šta je potrebno da biste postali deo najvećeg urbanističkog projekta u regionu!

Izvor: BWF/Printscreen

Beograd na vodi prepoznatljiv je kao prestižno i dinamično naselje, i kao jedan od najbolje povezanih delova grada, što ga čini idealnim i za poslovne ljude i za porodice. Zahvaljujući principu održivog razvoja, stvaranju novih javnih prostora, kao i prostora za pešake, Beograd na vodi transformiše izgled ovog dela grada, postavljajući nove standarde urbanizma u regionu.

Stalan rast i razvoj Beograda na vodi doveo je do potrebe za širenjem prodajnog tima. Šta treba da poseduje kandidat za prodajnog savetnika? Najpre, iskustvo u prodaji i odlično poznavanje tržišta. Zatim, zbog specifičnosti pozicije koja podrazumeva dosta komunikacije sa klijentima, neophodne su dobre veštine prezentovanja. Entuzijastičnost, motivisanost i profesionalnost u pristupu se podrazumevaju. A šta vi kao kandidat možete da očekujete?

Rad u internacionalnom okruženju, kao i rad u jednom od najprestižnijih projekata u regionu. Kako najveća snaga Beograda na vodi leži u ljudima, fokus je uvek na pronalaženju najvećih talenata na tržištu. Na kraju, rad u dinamičnoj i brzorastućoj organizaciji znači mogućnost za napredovanje u karijeri. Ako vam sve ovo zvuči privlačno i vidite sebe na ovakvoj poziciji, više informacija potražite na linku!