Društvo

"ZAISTA VIŠE NIJE NORMALNO"! Devojku u Srbiji komšija zamolio da ne izvodi psa u parkić

Autor Ivana Vlajković

Muškarac je zamolio ženu da ne izvodi psa u parkić.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Shuttersrtock

Jedna korisnica društvene mreže objavila je neprijatno iskustvo koje je doživela u jednom parkiću u koji je izvela svog psa. Prema njenim rečima, muškarac joj je prišao i zamolio je da tu više ne dovodi svog ljubimca. 

Korisnica je iskustvo objavila na društvenoj mreži X. 

"U zgradi pored parkića u koji odlazim godinama živi jedna simpatična porodica. Zapazila sam ih tako što kao prevozno sredstvo svi, i roditelji i mala deca, koriste isključivo bicikle. E, jutros mi je taj tata prišao i uljudno me zamolio da svog psa više ne dovodim tu jer piški uz drvo i on je to video. Ja stvarno više ne mogu... Šta je ovo ljudi?", napisala je korisnica. 

Jedna korisnica navela je da to drvo svakako nije njegovo.

"Obišla sam puno zemalja i svuda psi piške pored drveta ili u travi. Šta je sa ljudima danas? To zaista više nije normalno. Inače, uvek sam imala kućne ljubimce a i majka sam dvoje dece i nikad mi na pamet nije palo da će moji ili tudji ljubimci "zaraziti" decu. Ludilo totalno", navodi se u jednom od komentara.

Korisnica je dodala da je inače park zatvoren ogradom, a da je ona bila na travnjaku pored.

"Potrebni su parkovi za životinje i parkovi za decu. Odvojeni. Ne mogu u pesak i deca i psi i mačke. Volim životinje ali više volim decu", glasi jedan komentar.

BONUS VIDEO: 

(Kurir/MONDO/I.V.)

Tagovi