Društvo

GUŽVE KOD BEOGRADSKOG AERODROMA! Danas se pola Srbije vraća sa putovanja, zbog jedne stvari se očekuje kolaps

Autor Jana Desovski

Kod aerodroma "Nikola Tesla" se danas očekuju velike gužve.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Kako se bliži kraj praznika, tako se većina građana vraća sa putovanja. Na sajtu "Putevi Srbija" su upozorili na radove na putu kod aerodroma "Nikola Tesla".

Petlja Aerodrom - aerodrom "Nikola Tesla", u oba smera - radovi u pokretu, na redovnom održavanju bankina i putnog pojasa, 06.05.2024.g, od 8 do 15 č. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene vozne saobraćajne trake u dužini do 200 m. 

Kako su iz "Puteva Srbije" ranije obavestili građane, tokom vikenda od 04.05. do 06.05.2024. zbog povratka građana sa odmora očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima.

"Preporučujemo da se učesnici u saobraćaju na vreme, putem portala na autoputevima, internet prezentacije JP "Putevi Srbije" i aplikacije za mobilne telefone informišu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju", saopštili su.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/J.D.)