BAHATI TIKTOKER GAĐAO LJUDE PO BEOGRADU! Snimak razbesneo javnost: "Je l' on beše dobio batine jednom?"

TikToker iz Srbije gađao je ljude u Beogradu vodenim balonima i razbesneo javnost.

TikTok/ludibrattofficial/Screenshot TikToker iz Srbije gađao ljude u Beogradu vodenim balonima

Nakon što je maltretirao radnika Gradske čistoće, napravio skandal u Zoološkom vrtu u Beogradu, pa u supermarketu, tiktoker i bivši učesnik "Parova" Zoran Jovanović ponovo je razbesneo javnost svojim bahatim ponašanjem i izazvao lavinu negativnih komentara.

Kako se vidi na snimku objavljenom na mrežama, Jovanović je išao po centru grada sa balonima punim vode. Te balone je bacao na prolaznike u Beogradu, čak je pogodio i jednog dostavljača koji je umalo pao sa bicikle nakon toga. Na snimku se čuje kako ga neko pita: "Alo ludi, je l' imaš mu*a da gađaš ljude vodenim balonima?".

Nakon toga je Jovanović uzeo balone i stvarno gađao prolaznike, kojima, kako se čini, nije uopšte bilo prijatno zbog toga. Nekima je bacao balone pod noge, a jednog mladića je direktno pogodio, nakon čega ga je mladić pojurio.

Snimak je razbesneo javnost. "Je l' on beše dobio batine jednom?", "Daće dragi Bog, opet će", "Kakva debil*ina", "Ulomila bih ga", bili su neki od komentara.

Pogledajte video:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOVI TREND NA TIKTOKU DOŠAO IZ AMERIKE! Trče po promentim ulicama i provociraju automobile s jednom rečju: Ovo je psiholog rekao  Kurir televizija

 (MONDO/J.D.)