"IMAMO JUNAKA SRBIJE, LUKU JOVIĆA, VERUJEM U POBEDU"! Pitali smo građane: Da li Srbija prolazi dalje na Evropskom?

Pitali smo građane da li očekuju da će Srbija proći dalje na Evropskom prvenstvu.

Mondo

Reprezentaciju Srbije večeras od 21 čas očekuje odlučujuća utakmica protiv Danske. Orlovi imaju težak zadatak ispred sebe - da pobede ekipu danske koja je na dosadašnjem Evropskom prvenstvu pokazala odličnu igru. Rezultati su takvi da Srbija ima jedan bod, dok se Danci nalaze u boljoj poziciji, sa jednim bodom više. Meč koji će odlučiti ko iz grupe C ide dalje, biće odigran na stadionu "Alijanc arena" u Minhenu, a prenos utakmice možete da pratite na RTS-u i na Areni sport, kao i tekstualno uz Mondo.

Odlučili smo da proverimo kakva očekivanja građani imaju u vezi sa večerašnjom utakmicom Srbija - Danska, pa ih je ekipa portala Mondo pitala da li naša ekipa prolazi dalje na Evropskom prvenstvu.

"Trebalo bi da prođemo s obzirom na to da imamo jake igrače, Jovića, Gudelja i tako dalje. Samo treba malo da se razrade. Vlahović je dobar, u njega polažem velike nade. Nešto se nije pokazao, ali trebalo bi se od njega više očekivati nego od ostalih. Dobro igramo protiv jake reprezentacije, ali ja verujem s obzirom da imamo Luku Jovića, junaka Srbije, koji je prošli put 'zabio' u produžecima", naveo je jedan momak.

On je prokomentarisao i supruge Jovića i Gudelja, ali i naglasio da Ceca tu može dosta da pomogne.

"Brate, s obzirom da je oženio Sofiju Milošević, onakvu lavicu kad oženiš, onda moraš ići dalje. Ja čitam one komentare, komentarišu o njemu kao o nekoj bedi i socijali, a čovek napravio milione, oženio manekenku, tako da prolazimo sigurno. Znači, najviše očekujem od njega i Vlahovića. Isto što ovi imaju Modrića i Mbapea tako i mi imamo Jovića. Gudelj bi mogao to malo bolje. Oženio je Anastasiju, ona ga pokvari, ali valjda će ga Ceca sad popraviti, ipak je ona vodila Obilić posle Arkana", zaključio je ovaj momak.

This browser does not support the video element.

ANKETA - Da li Srbija prolazi dalje na EURU?  MONDO

Zbog dosadašnjih rezultata naše reprezentacije tokom takmičenja, pojedini i nemaju sjajna predviđanja za večerašnji meč protiv ekipe Danske.

"Iskreno, nisam baš optimističan time što smo pokazali dosada, ali ajde, za sve postoji prvi put, nadamo se da ćemo baš danas da se pokažemo u nekom drugom svetlu. Možda baš danas bude taj dan kada ćemo da promenimo stavri u svoju korist. Nadam se barem nerešenom rezultatu, ako ne i pobedi. Najviše očekujem od Mitrovića i Tadića", naglasio je naš sagovornik.

Slično mišljenje ima naš sledeći sagovornik koji smatra da Danska izuzetno jak tim, pa se zbog toga i ne nada našoj pobedi.

"Ja bih lično voleo da prođemo, ali mislim da će nas Danci pustiti, ali pustiti niz vodu. Zašto? Zato što su jači i imaju bolji tim od našeg tima. Što se tiče večerašnje utakmice, nemam puno šta da mislim, neka bolji pobedi", smatra jedan mladić.

Naši sledeći sagovornici smatraju da je pobeda u našu korist zagarantovana, pa se tako i nadaju dobrom rezultatu.

  • "Sigurno, garantovano pobeđujemo. Dance pobeđujemo najmanje 2:0", kaže gospodin.
  • "Situacija je jako tesna, ali mislim da je moguće. Nadamo se pobedi večeras. Takva je situacija kakva je, jer ni na jednom takmičenju nismo uspeli da prođemo dalje. Nadamo se da ćemo sada proći i da će se desiti neko čudo", smatra naš sagovornik i dodaje da se nada rezultatu od 1:0, u korist srpke reprezentacije.
  • "Od večerašnje utakmice sa Danskom ja se nadam da ćemo dati maksimum i da će Srbija proći dalje. Tako da se nadamo pobedi i da će gol dati Vlahović, možda Mitrović", kaže naš sagovornik. 

Ekipa portala Mondo nedavo je sprovela anektu sa pitanjem: Da li ste zadovoljni utakmicom Srbija - Engleska?

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Srpski gastarbajteri pevaju Srpkinja je mene majka rodila  MONDO/Milutin Vujičić

(Mondo/A.V.)