"Čaršav je bio flekav od krvi, a o dušeku da ne pričam!" : Beograđanke prošle pakao na letovanju u Kušadasiju

Majka i ćerka iz Beograda otišle su na letovanje u Kušadasi, a tamo ih je sačekao pravi pakao.

Shuttershock

Dve Beograđanke, majka i ćerka, koje su preko poznate srpske turističke agencije uplatile aranžman za Kušadasi, doživele su pravi pakao na putu. Medije je kontaktirala njena sestra koja je želela da priča izađe u javnost.

Kako je ispričala, njena majka i maloletna sestra otputovale su krajem jula (26.7.) u Kušadasi preko poznate agencije. Trebalo je da budu smeštene u hotelu Ada Butik Palas, a za koji se kako tvrdi devojka, ispostavilo da je u katastrofalnom stanju.

"Tada sam zahtevala njihovo premeštanje u drugi hotel", priča devojka i navodi da je taj zahtev ispunjen, te da su dobile hotel Nesclass 2.

"On vizuelno deluje dosta bolje od prvobitnog hotela, s tim da vodu nisu imale na lavabou nego samo na tušu", navodi dalje sagovornica.

Međutim, kako tvrdi, pakao za njih dve je tek usledio. Priča nam da su joj se majka i sestra prve večeri tokom spavanja češale celu noć, da bi sutradan videle da su to "krevetne stenice".

"One se hrane ljudskom krvlju, izujedale su ih. Čaršav je bio u flekama od krvi zbog njih, a o dušeku da ne pričam", priča nam devojka.

Problemi i u povratku

Devojka ističe da su njena majka i sestra imale problem i tokom putovanja. Naime, navodi da su doplatile sedišta koja mogu da se spuste, ali da to nisu mogle da učine jer su kako su im poručili "pokvarena".

"Ako se doplate sedišta, doplaćena su sa nekom namerom. A to je bilo da mogu da se spuste sedišta, da nikome ne smetaju i da tako dug put naprave sebi što udobnijim za spavanje i sedenje. Kad ono, njihova sedišta nisu mogla da se spuste jer su 'pokvarena'", pojašnjava ona.

Takođe, prema njenim rečima, one su imale i organizovan prevoz od hotela do plaže, ali da se isti osetio na memlu i imao je buđ.

"A na sve to ih je ostavio dva kilometra dalje od plaže", kaže ona.

Po povratku za Beograd klima je duvala prilično hladno, zbog čega su putnici tražili da se ugasi što je vozač nije uradio.

"Vozač je potvrdio da je klima ugašena, iako nije bila, to je proverio jedan od putnika koji je otišao do vozača i video da nije ugašena. Kofere nisu stavili u gepek, nego u autobus kod toaleta, koji su u jednom momentu pali na sestru i majku, kaže ona.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anketa - Letovanje u Srbiji  MONDO

(Telegraf/Mondo/Aleksandra Virijević)