Natalija radi u agenciji gde Srbi traže žene i to iz Rusije! Biznis joj se toliko razvio, da kancelariju seli u BG

Ruskinja radi u agenciji za upoznavanje Srba i Ruskinja.

Kurir TV/Screenshot

Pre godinu i po dana Kurir je emitovao priču o bračnom posredovanju između naših momaka i muškaraca i devojaka i žena iz Rusije. Time se bavi jedna Ruskinja u Šapcu, a posao se toliko dobro razvio da će od nove godine kancelarija biti preseljena u Beograd zbog velikog interesovanja.

Natalija Faktulina iz agencije za bračno posredovanje pričala je o ovom neobičnom biznisu:

"Kada ovde dođe žena ili devojka, ona ovde nema nikoga, ona ima samo muškarca. Jako je važno da on nju podržavaju, ovde je njoj stres, ipak je u drugoj sredini, cela rodbina joj je daleko. Mora da je mazi i pazi.

This browser does not support the video element.

RUSKINJA DOŠLA U SRBIJU PA PROVODADŽIŠE SVOJE ZEMLJAKINJE: Morate da ispunite samo JEDAN uslov za brak sa njima   Kurir televizija

Parovi stidljivo govore o tome da su bili deo bračnog posredovanja, te žele da ostanu anonimni, ali dele svoja pozitivna iskustva.

"Generalno volim rusku kulturu, zato sam kontaktirao agenciju. Moji kriterijumi za upoznavanje su bili da je kulturna, obrazovana, pristojna, a tako se na kraju i desilo. Upoznali su me sa devojkom sa kojom sam i dalje u kontaktu, sve napreduje kako treba, uskoro dolazi u Beograd. Razlika između naših devojaka i Ruskinja je što su one dosta tradicionalnije i privrženije porodici", rekao je jedan mladić koji je preko Natalije upoznao devojku.

Retko kada dođe do razvoda brakova, ali i kada dođe, gotovo uvek je za to razlog mešanje porodice.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BRAK JE ŽIV ODNOS, A SVE ŠTO JE ŽIVO MORA SE NEGOVATI" Stručnjaci o uzrocima razvoda: Jedna okolnost se bitno promenla  kurir televizija

 (Kurir/MONDO/J.D.)