Kolaps na granicama, ljudi čekaju i po 5 sati: Kolonama se ne vidi kraj, evo gde su najveće gužve (Foto)

Na graničnim prelazima u putevima u Srbiji, Hrvatskoj i BiH su velike gužve ovog vikenda.

MONDO/Stefan Stojanović

Na graničnim prelazima i putevima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i drugim zemljama u regionu danas su povećane gužve u saobraćaju zbog vikenda i smene turista. Prema informacijama Uprave granične policije oko 13 čaosva, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička vozila je oko pet sati.

"Na GP 'Horgoš 2' i Bački Vinogradi, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Bački Breg 150 minuta. Putnička vozila na GP Kelebija i Šid, na izlazu iz zemlje, čekaju 120 minuta. Na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje za putnička motorna vozila, na ulazu u zemlju je 60, a na izlazu iz zemlje 30 minuta. Zadržavanje za putnička vozila na GP Preševo, na ulazu u zemlju, je 60 minuta, a za autobuse 90 minuta", saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Fotografije kolona na graničnim prelazima osvanule su i na društvenim mrežama. Oglasio se i Auto moto savez Srbije koji je saopštio da su velike gužve na graničnim prelazimaIzačić, Kamnesko, Velika Kladuša, Donja Gradina, Gradiška, Kozarska Dubica, Novi Grad i Orašje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ULASKOM U EU, GRANICA SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE POSTALA BI NEVAŽNA!" Antonijević: Moramo da gradimo svoju poziciju u regionu  Kurir televizija

(MONDO/Aleksandar Blagić)