Ludilo u Srbiji zbog Hari Poter figurica iz Kinder jajeta! Dostižu vrtoglave cene, na sebi imaju specijalan kod

Svi pamte razne kolekcije igračkica iz Kinder jajeta, a sada se na "Kupujem Prodajem" pojavila igračka Hari Potera čija cena ide čak i do 6.000 evra - suludo ili entuzijastično?

Mondo

Od detinjstva, mnogi od nas sa radošću su otvarali Kinder jaja u iščekivanju simpatičnih, malih igračaka. Ove kolekcije su postale deo odrastanja, a neke od njih su čak prerasle u vredne kolekcionarske predmete. Međutim, nedavni trend na domaćem tržištu iznenadio je mnoge - zlatna figurica Hari Potera iz Kinder jajeta koja dostiže neverovatne cene, koje na sajtu "Kupujem Prodajem" navodno idu i do 6.000 evra, iako to zvanično niko nije potvrdio iz kompanije jednog od najomiljenijih dečijih slatkiša.

Mnogi influenseri na društvenim mrežama smatraju da je ovo nova investicija, jer se na društvenim mrežama potegla tema o ovoj posebnoj, zlatnoj Hari Poter figurici. Ove visoke cene izazivaju podeljene reakcije. S jedne strane, mnogi smatraju da je suludo davati toliki novac za malu plastičnu figuricu. No, s druge strane, postoji i ona grupa entuzijasta i kolekcionara koji vide vrednost u retkosti i sentimentalnoj vrednosti ovih predmeta.

Kako dalje tvrde Tiktokeri, navodno postoji samo 10 primeraka koji na svojoj poleđini imaju ispisan kod - "VT401". Sve malo podseća na film "Čarli i fabrika čokolade", te je tako u želji za brzom zaradom porasla prodaja Kinder jajeta u našoj zemlji. Da li je ovo samo prolazni trend ili su kolekcije iz Kinder jaja zaista postale vredne investicije, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, fenomen Hari Poter figurice sigurno je privukao pažnju mnogih. Pored svega, ne može se poreći da je ovo odličan marketing za Kinder jaje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako da sami napravite advent kalendar za decu  TikTok/bestofchristmass