"Čiju struju on troši, samo šolja fali": Komšije iznervirao hodnik zgrade u Beogradu, napravio mini sobu ispred

Slike hodnika zgrada u Srbiji se šire mrežama. Neki stanari su ih, izgleda, prisvojili.

Mondo Stefan Stojanović

Sa komšijama u zgradi se nikad ne zna, osim ako se poznajete godinama, poželjno decenijama, pa su šanse za neprijatna iznenađenja znatno manja. Skoro svake godina na društvenim mrežama objavljuju se fotografije hodnika i zajedničkog prostora koje su pojedinci prisvojili u lične svrhe.

Ovo je jedan od tih slučajeva. Ako živite u zgradi onda isto tako znate je za neke stanare hodnik "ostava" ili zamena za podrum jer tu najviše vole da skladište stare stvari ili stvari koje su za bacanje. Na X-u (bivši Tviter) objavljene su fotografije na kojima je neko nasred hodnika ostavio veš mašinu i frižider koji je simbolično zatvoren katancem, kao da bi zaista neko ga otvorio i nešto uzeo.

Kako se ispostavlja ovo nije tako redak slučaj jer je drugi korisnik u nizu objavio sličnu situaciju, ali pored veš mašine u hodniku je parkiran skuter, uz neizbežne stare police i komode.

"Reci mi da je veš mašina povezana i da radi", "Samo još klozetska šolja fali", "Frižider / sef je najbolji", "A čiju struju troši", neki su od komentara ispod fotografije.

U slučaju da neko krši pravilnik o zajedničkim prostorijama problem se rešava sa upravnikom zgrade ili predsednikom kućnog saveta i ukoliko ne dođe do promene ili raščišćavanja prostorija u tom sledi prijava komunalnoj policji.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"POENTA IZMENE ZAKONA JE DA KLIME NE SMEJU DA SE VIDE S ULICE" Stručnjaci analiziraju: Stanari OVIH zgrada moraju da uklone uređaj  Kurir televizija

 (Nova/MONDO/J.D.)