Novak Đoković predvodi Srbiju u Dejvis kupu: Otkrivamo gde odseda sportska elita - jedinstveni hotel u Beogradu!

Mesto gde se sportske zvezde okupljaju.

Promo

U svetu koji se brzo razvija, želimo da ostanemo povezani sa savremenom tehnologijom, a istovremeno težimo iskustvima koja nas vraćaju korenima, kroz sport i lokalni identitet. Takva mesta postaju utočište za ljude svih profila, od profesionalnih sportista do putnika u potrazi za autentičnim doživljajem. Kombinacija tehnologije, sporta i kulture zadovoljava našu potrebu za inovacijama, a od februara 2024. godine, takvo mesto je otvoreno u Beogradu. Radisson RED Belgrade postao je simbol luksuznog boravka, ali i mnogo više od toga.

Promo 

Nije iznenađenje što je upravo Radisson RED Belgrade prepoznat od strane Teniskog saveza Srbije kao ključni partner i baza tokom predstojećeg Dejvis kup susreta između Srbije i Grčke. Dok Novak Đoković predvodi srpsku reprezentaciju, Radisson RED Belgrade postavlja standard u hotelskoj industriji. Ako se pitate zašto je novi premium lifestyle hotel, koji je deo grupacije Arena Hospitality Group, domaćin jednog od najvažnijih sportskih događaja godine, odgovor se krije u ponudi - jedinstvenoj kombinaciji luksuza, udobnosti i napredne tehnologije.

Promo 

Smešten u srcu grada, u Takovskoj ulici blizu Narodne skupštine Republike Srbije, Radisson RED Belgrade se ističe kao najbolji izbor za sportiste jer nudi savršenu kombinaciju komfora, privatnosti i opuštanja, uz brigu o svakom detalju koji je važan za sportske zvezde. Hotel pruža posebnu pažnju potrebama sportista jer uključuje obroke prilagođene ishrani profesionalaca i prostore za fitnes i oporavak. Svaka soba opremljena je najnovijom tehnologijom koja omogućava apsolutnu privatnost i komfor. Ovaj prestižni sportski događaj potvrđuje status hotela kao top destinacije za sportske profesionalce.

Promo 

Radisson RED Belgrade nije samo sportska destinacija, već i pravi raj za sve one koji traže luksuz, inovaciju i opuštanje. Nakon dinamičnog dana u Beogradu, hotel sa svojih 88 moderno opremljenih soba i apartmana, predstavlja savršeno mesto za odmor. Inovativni prostori za rad i druženje postali su prepoznatljiv znak ovog hotela. Bez obzira da li ste na poslovnom putu, uživate u odmoru ili ste tu zbog prestižnih sportskih dešavanja, vladaće atmosfera u kojoj će vas obuzeti produktivnost, ali istovremeno i opušten osećaj.

Promo 

Hotel poseduje moderan restoran sa lokalnim i internacionalnim specijalitetima, elegantan bar za opuštanje i druženje, co-working prostor za produktivan rad, kao i sale za poslovne sastanke. Moderni detalji poput kamina i stola za bilijar, stvaraju ležernu atmosferu, idealnu za organizaciju događaja i proslava. Na sedmom spratu hotela nalazi se prostrani fitnes centar sa panoramskim pogledom na grad. Opremljen je najnovijom TechnoGym tehnologijom, ali to nije sve.

Promo 

Radisson RED Belgrade svojim gostima nudi digitalnu prijavu i pristup sobama putem aplikacije. Omiljen je i među kućnim ljubimcima, pa gostima omogućava da uživaju u boravku zajedno sa svojim četvoronožnim prijateljima.

Zvezdama kao što je Novak Đoković, hotel takođe pruža priliku da se opuste i uživaju u intimnom okruženju, daleko od reflektora javnosti, a ipak blizu centra grada. Povezanost sa lokalnom zajednicom i luksuz koji pruža, čine Radisson RED Belgrade pravim mestom za opuštanje pre velikih sportskih događaja.

Njegova uloga domaćina Dejvis kupa samo je deo priče. Ono što ovaj hotel zaista izdvaja, jeste pažnja posvećena svakom gostu i prilagođavanje svačijem stilu života. Ovo je mesto gde borave pobednici.