"Život tuđe dece ne vredi ni koliko dlaka mog psa i to je tako": Eskalirala bizarna rasprava na mrežama u Srbiji

Na društvenoj mreži "X" nastala je burna rasprava na pitanje "da li biste pre spasili svog psa ili tuđe dete".

Nicoleta Ionescu/Alex Zotov/Shutterstock

Na društvenoj mreži "X", nekadašnjem "Tviteru", nastala je burna rasprava prethodnog vikenda. Jedan korisnik ove društvene mreže postavio je pitanje "Da li biste radiji spasili tuđe dete ili svog psa?".

Ispod objave osvanuo je veliki broj komentara, nastala je bizarna rasprava među korisnicima. Bilo je onih koji su navodili da "nikada ne bi radije spasili tuđe dete kom je život ugrožen, već sopstvenog psa".

Oštra i burna rasprava nastala je nakon objave korisnika "Melanezijska žaba" koja je to navela. Osvanuo je ispod njenog upisa veliki broj komentara gde su ljudi razmenjivali stavove, ali su upućivali i uvredljive komentare jedni drugima.

"Kako uopšte dođosmo do biranja između života deteta i psa"; "Dođosmo tako što velike mamike smatraju da treba da im se poklonimo i da nam njihova deca budu prioriteti u životu"; "Bilo ko da napada bilo koga treba da popije metak. I čovek koji napada dete, i pas koji napada dete. Jednostavno, brani se slabiji. Da li to znači da mi je u regularnim okolnostima bitniji život npr. tvog deteta, ili mog psa? Pa prijatelju, nije ni blizu. Bukvalno mi životi tuđe dece ne vrede ni koliko dlaka mog psa i to je tako"; "Nećete mi biti važniji vi i vaša deca ispred bilo čega mojeg ni za milion godina, pa ni tad", glase samo neki od mnogobrojnih komentara u bizarnoj raspravi.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Veliki požar kod Grgurevaca zahvatio preko 50 hektara zemljišta  Kurir/D.Š.

(MONDO/Aleksandar Blagić)