AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!

Jedan portal za sve što vas zanima, već dve decenije nudi vam važne i zanimljive priče. Ovo je priča o nama.

Mondo

Bez obzira na to ko ste, gde živite ili u šta verujete, MONDO vam pomaže da saznate šta se događa u zemlji, svetu i kako to utiče na vas. Vaše potrebe, strasti, izazovi i radoznalost ciljevi su našeg novinarstva. Ako je vama nešto važno, važno je i nama. Tako je već dve decenije, tako će biti i ubuduće.

Od prvog dana, 27. septembra 2004, želeli smo da vam ponudimo nešto novo, revolucionarno i drugačije. MONDO je lansiran kao prva WAP destinacija koja je omogućila korisnicima mobilnih telefona da u svakom trenutku mogu da se informišu, inspirišu i zabave. Jedan portal za sve to, koji je uvek nadohvat ruke, staje na dlan ili u džep.

Za ovih 20 godina MONDO je razvio redakciju koja na visokom nivou obrađuje teme iz društva, sporta, zabave, ekonomije, zabave, lifestyle segmenta i tehnologija. Našem portfoliju pridružili su se i brendovi Lepa&Srećna, ELLE, Sensa, Smartlife, YuMama, StvarUkusa i Wanted, jer smo želeli da zajedno napravimo jedno mesto za sve što vas zanima.

Kao deo kompanije Wireless Media Group, rasli smo, razvijali se i transformisali, uvek osluškujući vaše potrebe, kako bismo vam ponudili najbolje korisničko iskustvo. Svako ko želi da pristupi bogatom MONDO sadržaju, danas to može da uradi putem smart telefona, tablet uređaja ili sa bilo kojeg računara, a dostupna je i unapređena Android i iPhone aplikacija.

This browser does not support the video element.

AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!  MONDO

Mi poznajemo svoju publiku, jer smo deo iste zajednice. Imamo zajednička interesovanja, brige, razloge za slavlje ili probleme koji nas opterećuju. Zajedno saznajemo i otkrivamo nove informacije, tumačimo svet oko sebe, postavljamo pitanja i pronalazimo odgovore.

Verujemo da vesti imaju moć da informišu i osnaže ljude i donesu pozitivne promene u društvu. Mi nudimo sadržaj koji pruža rešenja za probleme, a ne samo informacije o njima.

Prema zvaničnom sistemu merenja koji sprovodi Gemius, MONDO je kontinuirano na listi pet najposećenijih sajtova u Srbiji. Ponosni smo na te rezultate, ali i na reputaciju koja je ostala besprekorna nakon 20 godina rada u medijskoj industriji. Brojne ličnosti iz javnog života rado posećuju redakciju i odgovaraju na sva naša pitanja.

Posvećeno i svakodnevno, već dve decenije, donosimo autentične priče koje oslikavaju bogatstvo različitosti interesovanja i iskustava naše publike. Važno nam je da istražimo i objasnimo okolnosti koje upravljaju našim životima, ali i da se čuje mišljenje, i vide perspektive onih koji su često zanemareni.

Naš tim, na čelu sa glavnom i odgovornom urednicom Bojanom Zimonjić Jelisavac, veruje u rad sa ljudima, u rast i razvoj, u konstantno proširivanje znanja uz integritet, posvećenost i strast da vam uvek pružimo ono što je važno, na zanimljiv način. MONDO sadržaj podrazumeva poštovanje različitosti, podstiče razgovore i utiče na društvo u želji da napravi u njemu pozitivne promene.

Negujemo zajedničke vrednosti, učimo i usavršavamo se svakog dana. Planiramo da nastavimo našu misiju, da vam svakodnevno pružamo sadržaj koji vas zanima i angažuje, da unosimo inovacije u njegov dizajn i formate, da inspirišemo radoznalost i podstičemo povezanost. Želimo da vam i u budućnosti dajemo zanimljiv i vredan sadržaj, pridržavajući se posvećenosti integritetu i izvanrednosti.

MONDO priča traje već 20 godina, i želimo da vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i lojalnosti tokom dve decenije našeg rada.