Live studio Kurir televizije tokom vikenda uz novo TV lice – “Puls Srbije vikend” sa voditeljkom Krunom

Kurir televizija se u impresivno kratkom roku našla među najboljim kolažnim kablovskim televizijama na tržištu.

Promo

Od pokretanja do sada trudili smo se da kontinuirano poboljšavamo svoj program, koji su gledaoci, pokazujući svoje poverenje i lojalnost, prepoznali kao svoj izbor.

Posebno smo ponosni na emisije koje proizvodimo i emitujemo svakodnevno iz live studija – vesti i dnevnici, „Redakcija“,„Puls Srbije“, „Ni 5 ni 6“ i „Usijanje“.

Sada, otvaramo live studio vikendom za još jedan format, emisiju „Puls Srbije vikend“, koju će gledaoci Kurir televizije gledati subotom i nedeljom od 12h. U trosatnoj emisije, kroz najaktuelnije teme, uz analitički pristup, brojne goste i izveštaje sa terena, vodiće vas novo TV lice naše televizije, voditeljka Kruna Una Mitrović. Puno poverenje i nade polažemo u još jednu mladu osobu, kojoj želimo da pružimo šansu. Verujemo u mlade ljude, želimo da uz nas rastu i razvijaju se.

Una Kruna Mitrović je vrlo mlada ušla u svet medija i odmah privukla pažnju javnosti svojom zrelošću, kao neko ko beskompromisno insistira na tome da stvari treba nazvati pravim imenom. Bez zadrške otvara sve teme, nalazeći prave sagovornike za svaku od njih.

Sreću što će biti deo Kurir televizije ne krije:

-Posao na Tv Kuriru je za mene novi izazov, imam ponovo isti početnički entuzijazam, tu sirovu strast da istražujem, saznajem i pitam. I to vam obećavam.

Nova emisija “Puls Srbije vikend” i voditeljka Kruna Una Mitrović čekaju vas već ovog vikenda na Kurir televiziji, u subotu i nedelju od 12h.