Upravnik zgrade zakazao hitan sastanak zbog "pokušaja ubistva": Ceo grad hteo da dođe, a onda otkrivena istina

Obaveštenje upravnika zgrade izazvalo je lavinu komentara.

MONDO/Stefan Stojanović/X

Upravnik jedne zgrade u Srbiji zakazao je sastanak zbog ni manje ni više nego "pokušaja ubistva", drugog po redu za 15 dana! Fotografija obaveštenja iz hodnika brzo je postala viralna na X platformi, gde se povela prava rasprava o ovoj neobičnoj situaciji.

"Hitno! Sastanak stanara u 19h. Pokušaj ubistva u zgradi drugi put za poslednjih 15 dana", stoji u obaveštenju što je naišlo na brojne duhovite komentare.

"Ženo, skini viklere i bade mantil, idemo na najjači sastanak ikad!", "Je l' može lajv strim, želim da prisustvujem, platiću", "A mi sastančimo zbog pokvarenog interfona, oluka koji cure... đe ja živim", "Ma to je mamac da vam izvuče lovu za neku popravku", "Došao bih i po cenu da platim mesečno održavanje lifta, ovo je ludilo", "Je l' otvoreno za javnost? Da li primaju publiku ovo je zanimljivo", glasili su samo neki o komentara.

Mnogi su se interesovali šta se zaista zbilo u zgradi, a onda se javila jedna devojka sa navodno proverenim inormacijama pa svojim komentarom "razočarala" mnoge.

"Neko je ostavljao vrata od lifta, koja se inače ne otvaraju ako nisu stigla na sprat, polu otvorena, čime je izazvao ozbiljan problem, lift je bio izbagovan! Dakle, neko je potencijalno mogao da otvori vrata i propadne. Upravnik je malo dramatizovao situaciju kako bi motivisao ljude da uopšte dođu na sastanak. Imam informacije da su čak i stanari bili ekstremno razočarani", napisala je ona.

(Mondo.rs, I.L.)