Ekskluzivna premijera "zapalila" Beograd - novi BMW X3! Automobil koji donosi revoluciju u luksuznoj vožnji

BMW X3 četvrte generacije imao je svečanu premijeru u Beogradu na izložbi "Galerija automobila Srbije 2024" powered by Mondo, koja je otvorena 17. oktobra i trajaće do 27. oktobra u SC Galerija na Beogradu na vodi.

MONDO/Stefan Stojanović

Izložba najtraženijih i najluksuznijih automobila na tržištu, "Galerija automobila Srbije 2024" powered by Mondo, svečano je otvorena 17. oktobra i trajaće sve do 27. oktobra i to u SC Galerija u Beogradu na vodi. Manifestacija prikazuje sve ono najbolje, najmodernije i najglamuroznije što auto-industrija trenutno može da ponudi.

Tokom ovih 10 dana, posetioci mogu videti više od 70 prvoklasnih vozila poslednje generacije, uključujući ekskluzivna premium vozila i fascinantne električne automobile, a naći će se nešto i za ljubitelje dvotočkaša. Svi izloženi modeli dostupni su za test vožnje, a posetioce očekuju velika iznenađenja, premijere i specijalne ponude izlagača.

A kad smo već kod premijera - ništa nije izazvalo više uzbuđenja od svečanog predstavljanja potpuno novog BMW X3! U pitanju je srpska premijera ovog SUV-a četvrte generacije, održana upravo u TC Galerija. Posetioci će imati ekskluzivnu priliku da ovaj vrhunski model vide u BMW Store-u do 27. oktobra.

Novi BMW X3 dolazi u većim dimenzijama od svog prethodnika, sa prostranijim i još komfornijim enterijerom, donoseći revolucionarne inovacije i performanse koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U svom najsportskijem izdanju do sada, ovaj model obećava nezaboravno iskustvo vožnje.

Moderan dizajnerski jezik definiše siluetu automobila. Prednji deo krasi inovativno dizajnirana BMW maska, a opciono je dostupno i BMW Iconic Glow osvetljenje rešetke.Enterijer spaja SUV funkcionalnost sa velikim i stilizovanim prostorom. Luksuznom doživljaju doprinose kvalitetni materijali sa vrhunskom završnom obradom uz novodizajnirana sedišta koja su presvučena recikliranim materijalom Econeer.

MONDO/Stefan Stojanović 

Veganza i BMW Individual Merino kožne presvlake su dostupne kao opcija. Novi zakrivljeni ekran, BMW Interaction Bar i ručica menjača upotpunjuju moderan i atraktivan izgled sa dizajnom koji je usredsređen na vozača, a koji je karakterističan za aktuelne modele bavarskog proizvođača.

Kvalitetni materijali, bogata standardna oprema, napredna digitalizacija i novi BMW iDrive sa QuickSelect-om zasnovan na BMW-ovom operativnom sistemu 9 zaokružuju ambijent u kabini. Napredni BMW iDrive sistem poboljšan je intuitivnim upravljanjem glasovnim komandama i dodirom.

MONDO/Stefan Stojanović 

Novi BMW X3 nudi širok asortiman standardnih i opcionih sistema za poluautonomnu vožnju i parkiranje, dok opcioni Parking Assistant Professional omogućava kontrolu parkiranja i manevrisanja kada je vozač izvan automobila i to uz pomoć pametnog telefona. 

Pored dodatnih sistema asistencije, raznovrsna standardna specifikacija nudi mnoštvo funkcija koje povećavaju komfor u vožnji, poput BMW ID i My BMW aplikacije koje olakšavaju personalizaciju korisničkog iskustva.

MONDO/Stefan Stojanović 

Gama pogonskih agregata se sastoji ne samo od benzinskih i dizel motora, već i od plug-in hibridnog sistema najnovije generacije. Sve verzije su uparene sa osmostepenim Steptronic automatskim menjačem, uključujući ručice za menjanje brzina na volanu kao standardni deo opreme automobila.

MONDO/Stefan Stojanović 

Plug-in hibridna verzija BMW X3 30e xDrive sada ima električni domet od 81–90 km po WLTP mernom ciklusu, dok BMW X3 M50 xDrive ima do sada najsnažniji šestocilindarski redni benzinski motor koji je ugrađen u neki M Performance model. 

X3 N50 ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundiNovi BMW X3 premijerno je izložen u BMW Store-u u TC Galerija u Beogradu do 27. oktobra, a cena startuje od 59.800 evra.

Galerija Automobila Srbije biće otvorena do 27. oktobra, a posetioci mogu uživati u izložbi svakog dana od 10 do 22 sata, uz slobodan ulaz. Ukoliko vas zanima kako je izgledao poduhvat "ubacivanja" 70 veličanstvenih vozila u Galeriju, detalje možete pronaći u odvojenoj vesti!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novi BMW X2 promocija u Beogradu  Kurir televizija