Do kraja godine još jedan praznik, a ovo su neradni dani za 2025 godinu: Sve će oduševiti mini odmor u januaru

Mnogi će iskoristiti jedan dan od odmora, a samim tim i povezati novogodišnje i božićne praznike i dobiti mini odmor.

MONDO/Stefan Stojanović

Neradni dani za Prvi maj i Uskrs su se spojili ove godine, pa su ih ljudi koristili za mini odmor, a sledeći produženi vikend je u novembru 2024. godine. Ponedeljak 11. novembar – Dan primirja u Prvom svetskom ratu je neradni dan.

Pošto praznik pada posle vikenda, zaposleni će imati produženi vikend i slobodan i ponedeljak te nedelje. Mnoge zanima kakva je situacija sa neradnim danima za 2025. godinu.

Prvi sledeći praznici, koji se praznuju neradno u 2025. godini, jesu prvi i drugi januar (Nova godina). Ovi neradni dani padaju u sredu i četvrtak. U toj nedelji se radi još samo petak, pa sledi vikend. Nakon toga u ponedeljak pada Badnje veče. Sledeći je Božić, 7. januar, koji pada u utorak i mnogi će možda povezati ove praznike i iskoristiti ih da otputuju negde.

Sledeći praznik jeste Dan državnosti, slavi se 15. i 16. februara i pošto ovi datumi padaju za vikend, zaposleni će opet imati i slobodan ponedeljak.

Vaskršnji praznici se praznuju 18, 19, 20. i 21. aprila i sve su neradni dani. Zaposleni će imati slobodno od petka do ponedeljka.

Onda sledi praznik rada, 1. i 2. maj, koji padaju u četvrtak i petak, posle čega sledi vikend i ponovna mogućnost za mini odmor.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KOJI JE VEĆI PRAZNIK - BOŽIĆ ILI VASKRS? Sveštenik SPC Igor Bates otklonio sve dileme: Pravoslavnim vernicima je OVAJ DAN POSEBAN  Kurir TV