• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berane: Rukometnom klubu spaljena tri kombija

U stravičnom požaru u selu Navotina, na pola puta između Berana i Andrijevice, koje pripada andrijevičkoj opštini, potpuno su izgorela tri kombija vlasništvo rukometnog kluba "Berane 2003".

  Berane - Zapaljena tri kombija rukometnog kluba Berane 2003
Ilustracija

U subotu pola sata pre ponoći, u gotovo je izvesno, podmetnutom požaru, izgoreli su minibus "tam iveko" i kombi vozila, "iveko" i "reno trafik", zajedno sa velikom količinom sportske opreme,m javljaju beogradske "Večernje novosti".

Zbog ranijih incidenata, odnosno namernog uništavanja, vozila su bila parkirana pred kućom osnivača i trenera kluba, poznatog rukometnog radnika i nekadašnjeg prvotimca RK Berane Veska Raketića.

Niš: Opet zapaljen automobil

Raketić je inače predsednika OO Nove sprske demokratije i odbornika DF u SO Andrijevica.

On je samo par sati pre paljevine dovezao iz Podgorice decu sa utakmice, razvezao ih kućama i ne sluteći ništa parkirao jedno od vozila.

"Posle strahovite detonacije koja je zatreska ne samo moju kuću, izleteo sam van i ostao šokiran prizotom koji sam ugledao. Dva kombija su bila u plamenu. Potom je odjeknula još jedna detonacija, koja me je odbacila. Uspelo se jedino da nam ne izgori kuća, jer je u jednom momentu i to bilo na pomolu. Neću da špekulišem. Policija je izvršila uviđaj, ali, sve je ovo previše čudno, kaže Raketić, koji je trener i osnivač muških i ženskih selekcija RK "Berane 2003", sa kojima beleži velike uspehe.


Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image