Cene ležaljki na plažama su svake godine u centru pažnje, pa iako je sezona ove godine u Crnoj Gori slabija, neke od najskupljih plaža na Jadranu su uvek pune. I potrebno je da ih rezervišete danima unapred.

Ukoliko želite da uživate u u luksuznom kompleksu Portonovi, za prvi i drugi red ležaljki do mora treba da izdvojite 100 evra, za treći red 60, a za četvrti 50 evra na dan. Iako mnogi smatraju da je ova cena visoka za naše standarde, plaža je uvek puna, a ležaljke morate da rezervišete 3-4 dana unapred. Plaža je peščana, ležaljke su dovoljno udaljene da imate osećaj privatnosti.

Pored plaže Portonovi, popularna je i plaža Virtu, koja je luksuznog hotela Homa. Za baldahin treba da izdvojite 150 evra, dok komplet ležaljki košta 75 evra.

Tu je i plaža Bocasa u Kamenarima. Deo je hotela Casa del Mare Mediterraneo i kao i za sve ostale plaže, potrebno je da je rezervišete nekoliko dana pre nego što planirate da je posetite. Cena ležaljki na ovoj plaži nije previsoka, oko 30 evra je komplet, ali za baldahin treba da izdvojite 100 evra. Plaža je poznata po drvenim molovima, predivnom pogledu i savršenoj hrani.

Jedna od najluksuznijih je plaža Dukljanski vrtovi, gde za set ležaljki treba da platite od 250 evra. Ako želite nešto više od ležaljki, mora i suncobrana, tu je plažni set, koji podrazumeva bocu šampanjca, četiri litre vode i činiju voća. Za takvo uživanje potrebno vam je 450 evra. Nešto luksuzniji paket na ovoj plaži, označen sa premium, podrazumeva cifru od 500 evra, samo za nešto luksuznije ležaljke, ali ako želite i šampanjac, vodu, ostrige i paketić za poneti kući, za dan treba da izdvojite 1.000 evra.

Privatna ahiva Dukley plaža

(MONDO)