• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LETOVANJE U SEPTEMBRU ZA SAMO 100€! Sve više Srba ide na ovu destinaciju - hoteli sa 4 zvezdice, a more PRELEPO

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Ako razmatrate Neum za letovanje u septembru, ovo su cene hotela i apartmana!

 Neum letovanje cene za septembar 2022 Izvor: Shutterstock

Neum je popularna destinacija za letovanje već godinama među Srbima, a ako još uvek niste putovali na zasluženi odmor, možda želite baš letovanje u Neumu u septembru 2022. godine. Jedino obalsko mesto u Bosni i Hercegovini ima prelepo more, šljunkovite plaže i prava je destinacija za porodični odmor.

Istražili smo ponude agencija, kao i smeštaja koje možete iznajmiti na nekom od sajtova za sopstvene aranžmane, i ovo su cene letovanja u Neumu u septembru 2022!

Hoteli

Za letovanje u Neumu u luksuznijem hotelu, moraćete da izdvojite nešto više novca. Za polazak 11. septembra, cena je 37 evra po danu za odrasle osobe u slučaju noćenja s doručkom, odnosno 41 evro za polupansion. U pitanju je soba bez balkona, a ukoliko putujete s porodicom, jedno dete do 12 godina može da spava gratis na pomoćnom ležaju u sobi. Iste su cene i za polaske 30. septembra, hotel se nalazi 500 metara od centra i smešten je na samoj obali. Ima i bazen, kao i besplatan otvoreni parking ili garažu koju ćete morati da doplatite.

Ista je situacija i sa najvećim i najluksuznijim hotelom u Neumu, gde bi vas letovanje u septembru 2022. godine koštalo između 50 i 56 evra po noći. Hotel ima više restorana, velnes i spa centar, čak četiri bazena...

Apartmani i sobe

Ako biste hteli na letovanje u Neumu od 1. septembra 2022. godine, evo koliko bi vas izašao smeštaj na sajtovima gde komunicirate direktno s vlasnicima. Pa tako možete iznajmiti dvokrevetnu sobu u vili koja se nalazi oko pola kilometra od plaže, sa pogledom na more, i za devet noćenja ćete platiti samo 44.400 dinara, odnosno manje od 200 evra po osobi!

Postoje i apartmani u Neumu koji su udaljeniji od plaže, i tu možete naći zaista jeftin smeštaj ako biste putovali u septembru 2022. godine. Pronašli smo apartman male kvadrature sa bračnim krevetom, koji za devet noćenja za dve osobe košta samo 26.000 dinara. To znači da bi vas letovanje u Neumu, ako putujete 1. septembra, koštalo samo nešto više od 100 evra po osobi.

U skupljoj varijanti, apartman u Neumu platićete 64.000 dinara za dvoje, u pitanju je devet noćenja u smeštaju koji je samo 200 metara od plaže, sa lepim balkonom.

Pročitajte i iskustvo Srpkinje sa letovanja u Neumu!

(MONDO)

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ne

U um

Neko iz mase

Sad sam bio u neumu i savet je da se poseti ali ne duže od par dana. Cene klope i pića pored mora su kao na Adi Ciganliji otpr uz poneki skuplji o jeftiniji izuzetak. Ali cene smeštaja nisu ove iz teksta i nemojte ni da se nadate.

S

@Neko iz mase Pise da su ove cene za septembar.

special image