Dve devojke povređene su juče poslepodne u naselju Hrasno u Sarajevu kada je na njih naleteo maloletnik u BMW-u. Kako saznaje Klix, 17-godišnji tinejdžer je uhapšen u večernjim satima. Auto je vozio bez položenog vozačkog ispita.

Dve devojke hodale su stazom u trenutku kada ih je maloletnik udario autom. Devojke su odmah prevezene u bolnicu, a jedna od njih je teško povređena. Obe imaju 22 godine. Maloletnik je vozio BMW svoje majke i nije bio pod uticajem alkohola ili droge u trenutku testiranja nakon nesreće. Klix saznaje da je tinejdžer policiji odmah rekao da je on vozio.

On je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo protiv sigurnosti javnog saobraćaja. BMW je naleteo na devojke u Ulici Topal Osman-paše, kod poslastičarnice Palma u Sarajevu. Auto je završio na zelenoj površini, a svedoci nesreće rekli su da su devojke povređene kada je auto iz kružnog toka uleteo u zavoj velikom brzinom. Pretpostavlja se da vozač nije kočio.

Građani su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju. Vozač i suvozač ostali su na mestu nesreće na koje je brzo stigla i advokatica maloletnika, ali njoj policija nije dozvolila pristup klijentu do okončanja uviđaja.

BONUS VIDEO:

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U TOPONICI: U sudaru dva automobila ima POGINULIH Kurir TV

 (MONDO)