Pretučena radnica hotela "Jablanica" u Mostaru tvrdi da je dobila batine od vlasnika jer nije htela od ode dok ne dobije platu. Enisa Klepo (27) otkrila je detalje slučaja koji je uznemirio javnost u BiH. Tvrdi da je upravi kompanije saopštila da daje otkaz i da su i druge kolege takođe najavile da napuštaju hotel.

"Direktorku hotela sam suočila sa argumentima i činjenicama i zapretila mi je da će pozvati supruga koji je ujedno i vlasnik. Kada je došao, rekla sam isto što i njoj, da objekat neću napustiti dok ne dobijem platu koju sam zaradila za juli s obzirom na to da je već bio početak augusta", rekla je Klepo za N1.

Klepo tvrdi da je tad počelo zlostavljanje. "Udario me je šakama. Potom je počeo da me gura. Njegova supruga i kuvar su pobegli dok je kuvarica stajala između nas, ali nije povređena. Zatim me je odvukao do hodnika gde nema video nadzora. Tamo sam dobila brutalne batine. Najviše me udarao u glavu šakama i šamarao. Ujedno me vređao da sam klošarka", ispričala je Klepo.

Navodi da je uspela da uzme stvari i napusti hotel tek kad je direktor prestao da je tuče. Odmah je pozvala roditelje koji su je odvezli najpre u hitnu pomoć, a zatim u bolnicu u Mostaru gde su joj konstatovane teške telesne povrede. Klepo ima jasnu poruku za javnost. "Pozivam sve da početkom naredne sedmice dođu i podrže me na protestima o čemu će javnost biti blagovremeno informisana", navela je Klepo.

Policija je ranije saopštila da je u utorak u 20.50 sati D.K. iz Jablanice prijavila da je u Hotelu "Jablanica" njenu kćerku E.K. (27) fizički napao A.Dž. (44) i naneo joj vidne povrede. Osumnjičeni je priveden. "Dežurni lekar KBC Mostar obavestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške telesne povrede. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac i preduzete su sve potrebne mere", saopšteno je iz policije Hercegovačko-neretvanske županije.

BONUS VIDEO:

Masovna tuča na beogradskom bazenu instagram/moj_beo_grad

 (MONDO/Kurir)