Kako Jutarnji saznaje, Zvonimir D. ubio je suprugu i majku te nakon toga počinio samoubistvo u Velikoj Gorici. Kako nezvanično saznaje portal Kronike Velike Gorice, ubica Zvonko D. počinio je samoubistvo. Policija je objavila da je oko 11:20 locirala muškarca, a ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mesta događaja pronađena su tela starije članice porodice i muškarca. Najverovatnije počinitelja krivičnog dela ubistava i samoubistva.

Muškarac koji je ubio suprugu i majku, pa sebe, bio je mehaničar u ZTC-u, nije bio problematičan, pričaju ljudi koji su ga poznavali. "Bio je društven. Ovo je šok", kažu.

Kako su rekli očevici događaja za Jutarnji, njegova majka je viđena ujutro kako beži iz porodične kuće prema obližnjoj cvećari: "Pomozite, pomozite, ubiće me". Nedugo zatim videli su i njenog sina kako trči u čarapama, gaćama i s puškom u ruci. 

"Čula sam ženu kako trči, to je moja komšinica. Čula sam je kako vrišti. Izašla sam i mislila da se nešto dogodilo. Potrčala sam i vikala joj šta se dogodilo. Ona je utrčala u cvećaru i vikala da će je ubiti. Okrenula sam se, videla sam njenog muža kako u čarapama i gaćama hoda. Mislila sam da ima štap. Krenula sam kući da zovem hitnu i policiju. Čula sam pucnjeve. Opet smo zvali hitnu. Svi smo se povukli u kuću jer je interventna i hitna ispred. Zaključali smo se. Bojim se izaći iz kuće", rekla je ona.

Policija je objavila da je oko 11:20 locirala muškarca, a ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mesta događaja pronađena su tela starije članice porodice i muškarca. Najverovatnije počinitelja krivičnog dela ubistava i samoubistva.

BONUS VIDEO:

Pucnjava u kafani u Skadarliji Privatna arhiva

(MONDO/U.M.)