• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAČAMAK 3.500, PASULJ 2.300, A KISELO MLEKO SKORO 600 DINARA! Neverovatne cene u poznatom restoranu usred zimske sezone

Autor Aleksandar Blagić

Društvenim mrežama deli se fotografija za koju se tvrdi da je napravljena u jednom restoranu u Kolašinu.

 Visoke cene u restoranu u Kolašinu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Youtube/Beautiful Montenegro

Društvenim mrežama kruži fotografija koja je navodno nastala u jednom poznatom restoranu u Kolašinu. Račun je izazvao buru komentara zbog visokih cena.

Kako se na računu vidi, porcija kamačaka košta 30 evra, odnosno 3.505 dinara, pasulj je 20 evra, odnosno 2.336 dinara, hamburger je 10 evra, odnosno oko 1168 dinara, dok je cena šolje kiselog mleka pet evra, odnosno u dinarima 584. Kako piše portal "cdm.me", cene su veće nego u Italiji.

Udruženje kolašinskih ugostitelja je na portalu Javnog servisa saopštilo da vest koja je odjeknula na drušvenim mrežama i u medijima kreira pogrešnu sliku o ovoj turističkoj destinaciji. Prema njihovim rečima, cene su ostale iste kao i prethodne godine, sa izuzetkom ovog restorana na ski centru.

 "Informacija o ceni kačamaka od 30 evra u Kolašinu odjeknula je širom regije te kreirala pogrešnu sliku o turističkoj destinaciji. Cene u kolašinskim restoranima se nisu drastično menjale, a specijalitet po kojem je prepoznatljiv ovaj grad se ceni od 8-15 evra (400-500 grama). Dok se ugostitelji trude da iskoriste praznične dane jer sezona kasni zbog nedostatka snega i veštačkog osnežavanja, umesto podrške sada dobijaju i negativan PR. Pored toga što inspekcije vrše intenzivne kontrole u Kolašinu za vreme praznika, ove godine bez osnežavanja bila je potreba da država da podršku privredi", naveli su ugostitelji.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:10
"U BUDVI LEŽALJKE I DO 200 EVRA" Ivan Gajić uživo iz CG otkrio kakve su cene na primorju: Bez 50 € u restoran se NE POJAVLJUJTE
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Komentari 19

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Piksic

Pazi, okej platiti papreno ali za neki luksuz u Hajatu. Ali brate, bilo bi me blam i da kazem da sam bio u Kolasinu, a kamoli da tamo nesto jedem, pa jos kacamak, hehehe

Mikajlo

I da su stavili deset puta manju cenu opet bi imali zaradu.

Garali

Pa u BG fensi restoran kriška leba 100 din.

special image