Nihad Sarajlić, osumnjičeni za ubistvo Anela Krše, ispitan je jutros u 10 časova u Tužilaštvu Kantona Sarajevo, piše portal "Avaz". Biće predloženo određivanje jednomesečnog pritvora, a Sarajlić je priznao da je ubio Krša.

Prema saznanjima "Avaza", motiv ubistva je žena. Sarajlić je bio u emotivnoj vezi sa Kršinom ženom (bili su šerijatski venčani), a zbog pretnji koje je dobijao, dogovorili su se da se nađu i reše probleme.

Kršo je sa suprugom imao četvoro dece, ali je njihov brak bio u krizi nakon što ga je ona prijavila za nasilje u porodici zbog čega je u pritvoru bio tri meseca u Zenici. Međutim, kada je Kršo saznao da je Sarajkić u vezi sa njegovom suprugom, upućivao mu je pretnje, pretio je i nevenčanoj supruzi.

Sarajkić je u Tužilaštvu ispričao da su se njih dvojica dogovorili da se nađu na Vilsonovom šetalištu. S obzirom da je znao da je Kršo "problematičan", poneo je pištolj da bi se zaštitio.

Otišli su do obližnje prodavnice nakon čega su se vratili na klupu. Rasprava je eskalirala i završila se ubistvom.

BONUS VIDEO:

"NE VERUJEM DA ĆE ALEKSI SUDITI ZA UBISTVO IZ MILOSRĐA" Advokat otkrio u kojim slučajevima je ovo moguće: IPAK JE UBIO TROJE LJUDI Kurir televizija

(MONDO/A.B.)