Slušaj vest

Vlasnik popularne pečenjare, Mersim Halilović, morao je da pronađe radnike u Bosni i Hercegovini jer u Hrvatskoj nije uspeo. Nudi početnu platu za majstora na roštilju od 1.750 evra za osmosatno radno vreme, a u sezoni i do 2.600 evra.

Zbog specifičnih ćevapa iz Pločice, neki ljudi dolaze u Pulu ciljano, a nemački kuvar Jan Hartwig, koji se može pohvaliti sa tri Mišelinove zvezdice, rekao je oduševljeno da su ti ćevapi u top tri street fooda koje je ikada probao.

Mersim i Snježana, supružnici i vlasnici Pločice u centru Pule, nisu ni mogli da sanjaju da će posao krenuti tako dobro.

Toliko dobro da će uskoro širiti kapacitete sa više mesta za sedenje u Puli, a planiraju da otvore i Pločicu u Labinu.

BONUS VIDEO:

04:05
Da li ste znali zašto danas ne idete na posao? Poznati istoričar podsetio na ono što su mnogi zaboravili iz škole - "Ovo je dan pobede, ali i tuge i ponosa!" Izvor: Kurir televizija

 (24sata.hr/MONDO)