• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoreno pismo boraca RS Čedomiru Jovanoviću

"Brine nas Vaš politički marketing, licemeran, srbofobičan, dušebrižnički upakovan s cvećem i oralnim bludom nad činjenicama."

Predsednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Pantelija Ćurguz uputio je otvoreno pismo lideru LDP-a Čedomiru Jovanoviću povodom njegove nedavne posete Sarajevu, gde je položio venac navodnim prvim žrtvama rata u BiH.

Ćurguz kaže da mu ne smeta što je Jovanović u Sarajevu položio cveće, nego ga brinu Jovanovićeve "laži i ružne namere". "Vaš nedavni boravak u federalnom Sarajevu nije nas iznenadio ni začudio bez obzira na to da li vas je tamo neko poželeo ili ste se u Sarajevo sami pozvali", navedeno je Ćurguzovom pismu Jovanoviću.

"Brine nas Vaš politički marketing, licemeran, srbofobičan, dušebrižnički upakovan s cvećem i oralnim bludom nad činjenicama. Iz tih razloga Vam i pišem ovo pismo", navodi Ćurguz.

Konstatujući da je i mnogo puta pre dolaska u Sarajevo, Jovanović potvrdio da je "mešter od haosa", Ćurguz mu kaže da je "podbacio" i da je to bio "slab izborni vapaj", jer su "čak i federalni mediji (sarajevski) očekivali više".

Ćurguz prebacuje Jovanoviću što nije posetio Sijekovac, Brod i na Kupresu, "tamo gde su uistinu pale prve ratne žrtve, ali to su bili Srbi, koje ti očigledno, ne računaš ni u kusur", kao što na putu preko Sarajeva i Zagreba do Evrope, svrati i do Jasenovca i Donje Gradine, da vidi šta je genocid.

"To je, Čedomire, bio genecid, i za taj genocid se nikad niko nije izvinio", kaže se na kraju otvorenog pisma Jovanoviću.

Lider LDP nedavno je boravio u Sarajevu, gde je razgovarao sa hrvatskim članom u Predsedništvu BiH Željkom Komšićem i tom prilikom je na sarajevskom mostu položio venac gde su, prema bošnjačkim izvorima, pale prve žrtve rata.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image