EX YU

TEŽAK INCIDENT: Petorica nasrnula na menadžera TO Bar, razlog BANALAN

Izvor mondo.me

Pet osoba, čiji je identitet poznat policiji, osumnjičeno je za brutalni napad na menadžera Turističke organizacije Bar. Napadači bili naoružani. Napadnutom nanete povrede po glavi i telu, a sve zbog BINE za manifestaciju?!

Izvor: MONDO/Gordana Bojanić

Težak incident desio se u četvrtak predveče u Ulici Rista Lekića u Baru a prema tvrdnjama više očevidaca, bar tri napadača bila su naoružana pištoljima!

Barska policija brzo je došla do saznanja koja ukazuju da je u napadu na menadžera Turističke oprganizacije Bar učestvovalo nekoliko muškaraca, a policija je do večeri uhapsila dvojicu, dok su još trojica osumnjičenih za napad u bekstu.

Iz izvora bliskih istrazi, naš portal u Crnoj Gori (www.mondo.me), saznaje da se napad desio u trenutku kada je menadžer TO Bar bio u svom automobilu, kao i da je razlog napada na njega bio banalan - odluka o premeštanju bine za večerašnju manifestaciju Dani grožđa u Virpazaru!

Odluka o terminu postavljanja bine je, kako saznajemo, iziritirala jednog od osumnjičenih za napad, pa je zapretio menadžeru TO Bar, iako je ovaj nije bio nadležan za to.

Posle telefonskog poziva, jednan od osumnjičenih došao je iz Virpazara da bi "rešio problem" i odmah je sreo TO Bar, koji je u tom trenutku sedeo u kolima. Prema tvrdnjama očevidaca, "skočila" su još četvorica osumnjičenih za napa, koji su bili sakriveni u neposrednoj blizini.

Prema rečima jednog od očevidaca napada, brutalni napad u Ulici Rista Lekića odigrao se pred više desetina svedoka, ali niko od prisutnih nije smeo da priđe automobilu u kojem je bio napadnuti jer su napadači u rukama imali pištolje.

Teži incident sprečila je, kako saznaje naš portal u Crnoj Gori (www.mondo.me), supruga napadnutog, koja je sa sestrom dotrčala na lice mesta ubrzo nakon što su napadači u automobilu počeli besomučno da udaraju menadžera TOB-a.

Nakon što je skočila na njih i počela da viče napadači su se razbežali. Ubrzo nakon toga na lice mesta stigla je policija. Incident se dogodio u blizini zgrade u kojoj stanuje menadžer TO Bar.