EX YU

Tompson za Kolindu: "Glasajte i zaustavite pohod komunista"

Izvor mondo.rs Izvor 24 sata.hr

"Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata", napisao je proustaški pevač Marko Perković Tompson.

Nakon što su voditelji Tompsonove stranice objavili da pevač sigurno neće podržati Zorana Milanovića ili kao Škoro zaokružiti nevažeći listić, i sam pevač oglasio se u četvrtak na svojoj Facebook stranici.

Građane je pozvao da izađu na izbore, jer neizlaskom, kaže, ostavljaju mogućnost pobede komunistima.

Napisao je i da poziva svoje fanove da ne nasedaju na nagovaranja onih koji pozivaju da ponište glasački listić.

"Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak", napisao je Tompson i tako jasno pokazao da ne želi da postupiti i kao kum Škoro.

"Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo", dodao je Marko Perković Thopson u svom statusu.

Drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj održava se 5. januara, a u njemu su kandidati Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović.